swyzak

Direktlänk till inlägg 25 maj 2009

Crap...

Av Johan - 25 maj 2009 12:13

Hade hoppats att jag skulle få skriva nå´t annat om dagens 25' i 42 kp, men likt förra årets post om motsvarande pass det året så var dagen ingen höjdare. Efter att ha värmt i 5' så skruvade jag upp och tog intervallrakan till min hjälp för att reka in farten så det inte skulle gå för fort (som det gjorde på dbl-blocket, uppläxad där!), hamnade right on target och upplevde det som jag höll farten hela vägen. Tyvärr var det rätt sega ben eller väldigt sega ben till och med... Nu vet jag ju att så här är det jämt och jag förväntar mig jämt nå´t annat... fan.. Aja, 3' nedj. och vi kan summera upp uppskattade 8,5 km idag... Nu vilar vi imorrn, ikväll klipper vi gräsmatta...


Helgen i övrigt bjöd ju som sagt besök i hufvudstaden i lördags, Didrik och jag besökt en annan värld (för mig iaf) nämligen den kungliga Operan och såg Manon Lescaut av Puccini. Vad ska man säga... Som jag sa till Didrik efteråt, jag fick inte avsmak iaf. Det var en klart annorlunda och ja ärligt häftig grej att gå på och jepp det gick ju att hänga med i storyn också... Att vi sedan krönte vår Sthlmsvistelse med ett besök på Max gjorde ju resan komplett... Och igår var det nå´n som fyllde år så det var fikaeftermiddag, med rabarber/hallonpaj och glass... Mycket trevligt och gott. Innan det så var jag ut med Melker i löpvagnen, en lätt demonutdrivande jogg på högst påhittade 4 km, Melker älskar att åka löpvagnen så är det bara. Sedan skulle födelsedagen krönas med grillning, lagom hade jag lagt färkspotatisen på kok, lagt grillstuffzen i marinad då det drog in dom svartaste molnen på hela dagen och så startade hällregnet... Need I say att grillningen fick ske i ugnen och på spisen... Hur som helst riktigt gott blev det, toppade allt med två sportsändningar, skitsporten på TV4 och "tungsporten" på SVT som igår kryddades med Wissman i studion... Sedan var det nästan god natt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tess som joggar i Sviken

5 oktober 2009 14:57

Hej Kusinvitamin!

Tycker du ska slå följe med dina päron och komma på mitt pärons 60 års kalas fre 30 oktober. Vi är där hela familjen i hallsta. Hm det vore ju kul om medelåldern sänktes och sen för att bubbla lite....Det var länge sen. Annars kämpar jag på här i viken i både ur och skur och jag vet att du läser mina eskapader. Har bestämt mig för att göra något lopp nästa år...den du..haha. Måste bara träna på uthållighet..vore ju kul att orka. Kram kram från vitaminen i norr.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se