swyzak

Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

Tävlingsdebuten avklarad

Av Johan - 20 maj 2009 12:44

För Melker då såklart, igår vid Lögarängen i samband med Vårruset avgjordes den multinationella hamburgerkedjans löptävling. Melker värmde upp under ledning av clownen och efter en grov tjuvstart rörde det rättså stora startfältet rörde sig. Jag sprang med Melker runt banan som var hela 500 m lång, Melker tog sig runt i sann progressiv anda, en avvaktande start och en strong finish som, ett bra disponerat lopp (sprang hela vägen). Mäkta stolt liten kille som fick mottaga medalj och en påse med lite gott efter loppet... Givetvis mäkta stolta föräldrar också. Tyvörr fick jag inte ur bilderna ur mobilen, men det kommer vad det lider... Och idag hade dom visst vårruset på dagis också, gäller att smida medans järnet är varmt...


För egen del bjud lunchen idag upp till pass i rocklundaskogen, ganska fuktigt i luften och rätt varmt och skönt, körde en lättare inproviserad och helt ostrukturerad fartlek runt 5:an och sedan tillbaka till jobbet. Skillnaden på att ha kört i lätta skor 2 dagar på rad och sedan byta till mer uppbyggda pjux är enorm... I don´t like, men kroppen kanske gör det! Hur som helst 9,8 km på en god bit under 43' utan att förta sig det minsta... Nu bara en jävligt tuff jobbeftermiddag/kväll sedan blir det ledigt i 4 dagar...

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

20 maj 2009 23:22

Bilder, bilder, bilder, bilder, bilder, bilder, Bilder, bilder, bilder, Bilder, bilder, bilder, Bilder, bilder, bilder, bilder, bilder, bilder, bilder, bilder, bilder!!!

http://patrik.familyengstrom.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se