swyzak

Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Varvet 2009, årets blä?

Av Johan - 17 maj 2009 20:00

Vet inte riktigt hur, var och vad jag ska skriva om Varvet -09. Ska jag börja med hur man höll på att bli fälld under stegringsloppen, eller med att jag inet mindes ett dugg av banan, än mindre mindes jag alla uppförsbackar... Äh lets keep it simple... Planen var att gå för sub 72' inget att hymla med i efterhand, med redan tidigt kändes det som det var onödigt mycket jobb för varje kilometer... Att vi sedan låg under plan med notering 10:05 efter 3 km kan ju också ha spelat in... Men i alla bra lopp man gjort ha man iaf fått en hyfsat del av loppet gratis så att säga innan man fick jobba för det. Igår var dom tillfällena lätträknade. Höll något över plan 34:10 efter 10 km, men redan innan dess kändes det slitigt och nå´nstans i huvudet insåg jag att det här var inte dagen, efter nästkommande kilometer slutade jag spana kilometertider och försökte bara köra loppet efter bästa förmåga och inte bjuda mig själv lyxen att bryta trots att det vid det här tillfället i loppet var tungt i både sinne och kropp. Även om jag min vana trogen tog folk nästintill hela vägen... När Götaälvsbron tornade upp sig var det inget jag hade ett minne av sedan tidigare år, men här grusades alla förhoppningar om en bra tid. Det släppte dock och benen började kännas bra i utförslöpan och den inledande delen på Avenyn dock bara för att vara falsk marknadsföring, benen trögade upp ånyo och resten var bara en fight för att hålla folk bakom mig, ville inte vända mig om och väntade bara på att jag skulle bli plockad. Sista 1,1 km in till Slottsskogsvallen lyckas jag arlsa till löpningen något och tar mig i mål på 1.13:39, jävligt besviken... All tränings som klockats perfekt, formen har känts sjukt bra... Och jag vet att jag har bra mycket bättre tider i mig... Oså bara skiter det sig... Ska man hitta nå´t fint i det hela så är det väl placeringen som blev 34:a totalt och en 19:e på SM. Bara och spotta i nävarna och ta nya tag... Skriver en post om allt annat roligt som faktiskt hände i GBG en annan dag... This is strictly a race report...!

 
ANNONS
 
Ingen bild

laser

17 maj 2009 21:46

Life´s a bitch. Bryt ihop å kom igen om två veckor. Eller till LL.

 
Dunceor

Dunceor

18 maj 2009 08:18

I min värld är inte sub 1:12 och 1:13:39 så stor skillnad men kan förstå besvikelsen. Men som ovanstående säger jag samma sak, två veckor till StM så det är bara ladda om och satsa på en trevlig folkfest!

http://dunceor.wordpress.com

 
Ingen bild

Sander

18 maj 2009 09:16

Med lite perspektiv på varvet kan jag bara stämma in i missnöjesanalysen. Ändå inte... Mängdmässigt har jag aldrig legat så bra till som inför årets varv. Därför är det en besvikelse att jag var en dryg minut sämre än min bästa varvstid. Samtidigt blev det all-time placeringspers. Årets tid var bara 3 sek bättre än förra året, ändå kapade jag 10 placeringar, från 50 till 40. Förra SM-placeringen från 2007 blev 39, medan jag i år blev 23:a. Ett hyfsat ryck framåt.
Det är bara att inse att elementen var ovanligt sega i år. Varför vet jag inte; kanske var det färre dragspelsband på Hisingen, färre goa göbbar som skrek "öööööka" eller segare asfalt på den nydragna delen från Vasagatan.
Hoppas Stockholm visar sig från en bättre sida...

 
swyzak

swyzak

18 maj 2009 09:33

Laser: I´m allready på´t igen...

Dunceor: Jag laddar redan om mentalt, Sthlm ska bli skitskoj...

Sander: Loppet är analyserat i mitt huvud utan och innan mången gång. Möjligen kan öppningen 10:05 på 3 k ha bidragit. Men huvudorsaken må ha varit en dagsform som inte var bättre än sådär. Och när huvudet la av helt vid 15 km så är det rätt hopplöst. Men som du säger ska man plocka med sig nå´t bra så är det just placeringen... Men Hisingen var ett Hiskeligt segt parti så jag inte mindes ett dyft av... Och när man väl möttes av allt folk på Avenyyyn så var som sagt huvudet väck och det gick inte att suga in nå´n form av energi från det massiva publikstödet... Tyvärr! Men med lite perspektiv på det kan jag iaf tänka mig att revanschera mig på varvet som tävling framöver, men min spontana mörka bild var: aldrig mer detta loppet... =)

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Mackan

Mackan

18 maj 2009 09:47

Jag skulle nog ändå vilja påstå att det låg inom felmarginalen i och med att du ligger i maraträning. Självklart förstår jag besvikelsen. Oavsett tiden så är det aldrig kul när man inte hittar flytet utan måste kriga hela vägen.

http://blogg.sapiens.se

 
swyzak

swyzak

18 maj 2009 10:31

Mackan: Nej, det får gärna flyta ett tag iaf... Men man får väl hoppas att det stämmer bättre den 30:e

http://swyzak.bloggagratis.se

 
svinto

svinto

18 maj 2009 14:02

När jag läser om ditt varv så skulle det lika gärna kunnat vara mitt, exakt samma känsla som hos mig! Detta tar vi igen i Sthlm om 1,5 vecka:-)

http://svinto.bloggagratis.se

 
swyzak

swyzak

18 maj 2009 14:12

Svinto: Jo... vi får väl försöka med det istället...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se