swyzak

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Friday morning

Av Johan - 17 april 2009 08:32

Wow, smått euforisk över dagens första pass som innebar 6,5 km till jobbet, inte på grund av nå´n magisk flygande feeling i löpningen. Men dock var det en helt klockren morgon, enstaka plusgrader i luften, hög och klar luft, i stort sett pollenbefriad som alltid på morgonkvisten vilket alltid bäddar för lite bättre feeling. Kortbyxor på och minsann om inte solen värmde en del när den kom fram, om inte annat lär den göra det när jag springer till dagis för att hämta upp Melker i eftermiddag... Oja, strax under 29' tog det att jämföras med gårdagskvällens luslöp hem som tog strax över 32' på samma sträcka, all time-low, men det spelar ingen som helst roll... drev väl ur en eller två demoner ur dom då slitna benen...

Annars får vi se om man får lov att starta upp grillen för första gången för säsongen i afton, det vore ju tämligen najs...

Sedan som sagt Terräng-DM inte direkt ur nå´n regelrätt toppningsvecka men heller 14-16 mila vecka så det blir nog bra. Och jag är lite kluven inför hur mycket att skära ned på träningen också, förra TDM kom ur just en ganska "normal" vecka och det kändes skitbra, veckan efter på TSM lättade jag ur rejält på träningen bara för att få segare ben, sämre känsla än TDM... Visst kan det bero på dagsform också, men sånt gör att man börjar klura på vilken metod som funkar bäst... Men det är mitt lilla huvudbry som fick lite spelrum på bloggen... Trevlig helg! Oh yes, Folke växer och frodas därhemma...

 
ANNONS
 
Gurra

Gurra

17 april 2009 09:22

Hur gör du med frukost och så när du dagligdags löper till jobbet? Är det ett stort frukostlass som inmundigas eller bara något enkelt?

http://www.omnipotent.se

 
swyzak

swyzak

17 april 2009 09:53

Gurra: Det är ett normalt "stort" frukostlass som intas nå´n timma innan jag springer till jobbet, sen kompletterar jag upp med en macka på jobbet.

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Gurra

Gurra

17 april 2009 10:05

Smart! Varför har jag inte tänkt på det? Hur smart som helst!

http://www.omnipotent.se

 
swyzak

swyzak

17 april 2009 10:35

Gurra: Jadå, det funkar klockrent. Ska d sedan plogas nå´t brutalt på lunchen får givetvis antalet xtramackor revideras åt plushållet... Även det funkar bra!

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se