swyzak

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Utelåst, bortblåst, inlåst

Av Johan - 31 mars 2009 15:16

Jaha, idag skulle man få kvitto på hur helgens feber tagit ut sin rätt träningsmässigt, på agendan för hufvudpasset stod 12 x 1000 m med styggare paus”jogg” under 50” för dom vilande 200 metrarna... Efter avklarad obligatorisk morgonjogg om 6,5 km imorse så cyklade jag ned till jobbet, tog en liten omväg via Arosvallen för att kolla snöstatusen på tartanen där, då det vankades finväder ville jag gärna köra där på lunchen, det såg excellent ut! Så när jag stämplar ut för lunch joggar jag iväg dit, dock möts jag av en smärre besvikelse väl där, låst och igenombommat.... Mierda, vad att göra bara att gå igenom de möjliga alternativen i mitt huvud, intervallrakan i hamnen är ett alternativ, dock blåser det mad mycket ute och den är extremt vindkänslig så det går bort... Kvarstår eg. bara Friidrottshallen så jag sätter av dit och drar på mig en klart längre uppv. Än jag tänkt, så lätt stressad blir det bara enstaka stegringslopp innan jag hamrar igång. Väl medveten om att kroppen troligen inte kommer palla med samma fart som förra veckan, redan efter 3 st 1000-ingar känns det brutalt segt och jag börjar tvivla på om passet ens kommer slutföras, intalar mig att jag får känna efter vid 6, 8, 10 st om det funkar att ploga vidare. Skumt nog står jag där efter ett tag och har plogat 12 st med ett snitt på strax under 3:20, med en avslutande på 3:13... Inte samma drag i benen idag som senast, dock tuffare vila och känslan i löpningen var dock mycket god... In alles 21 km för dagens andra pass.

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

31 mars 2009 20:47

Strongt jobbat så tätt inpå febersjukan. Nu måste det onda lämnat ditt system och du kan börja krydda upp tempot igen! Känner väl igen mig i det du beskriver. Ibland känner man att kroppen inte svarar upp så bra som man önskar. Då handlar det mycket om att stänga av skallen ett tag och sedan lura hjärnan genom att dela upp intervallerna i små delar. Skallen kan inte vara så smart på oss. Vi lyckas ju lura den bäst hela tiden! :)

http://patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

1 april 2009 09:08

CK: Ja man måste ju utmanövrera skallen ibland, fast igår trodde jag att benen skulle manövrera ut mig...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se