swyzak

Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Fredagsfeeling

Av Johan - 13 mars 2009 08:46

Startade fredagsfeelingen relativt utsövd dessutom, alltid skönt. Sprang till jobbet imorse, på obarmhärtigt tröga ben, annat var å andra sidan inte att vänta att sedan ryggsäcken vägde bly gjorde inte saken bättre, därför var jag förvånad när klockan visade att dom 6,5 km hade tagit lite över 28'...


Annars är det massage på agendan idag, najs... Sedan en löptur hemåt för att hämta Melker på dagis, sen bara fredag med tacos, soffhörn, snax och lite sånt skit... Helgen i träningsväg bör iaf bjuda en långpanna nå´n av dagarna, det må vara det mest spektakulära i det ämnet.


Annars händer det alltid spektakulära saker hemma nu med Folke och Melker i händelsernas centrum. Igår kom till sist Melkers beställda Spöket Laban-kläder. Vi beställde dom via nätet för nå´n vecka sedan, och sedan dess har varenda potentiell bil utanför varit farbröderna som skulle komma med hans paket. Speciellt medlidande kände jag för honom en natt när han kommit över för att sova i vår säng och han fick hör tidningsbudet som stannade delade ut tidningen vid 02.00 tiden på natten såklart, och han viskar: "Nu kom dom med mina Laban-kläder". Lite lätt besviken fick jag förklara att det inte var så... stackarn! Aja, nu är dom här...

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

13 mars 2009 10:30

Världens roligaste post!

Fan vad jag diggar Melker! Klart grabben suktar efter sina nya färska spöken-laban-kläder! Och inte kan han gå in på posten eller DHL och se vart paketet befinner sig i leverans-kedjan. Får väl koka ihop en post om Elias som gått som katt kring het gröt för att kontrollera om vi tvättat färgkläderna denna vecka. Hans pirat-T-shirt låg ju nämligen i smutstvätten...

http://http;//patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

13 mars 2009 11:40

CK: Ha, ha... ja allt i "vuxenvärlden" är inte lätt att förstå... Som varför det ska ta så lång tid att skicka Laban-kläder. Eller varför man emellanåt måste tvätta annat än färgtvätt... Förvisso kan jag förstå Elias, pirat-kläder ska bäras... =)

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Danne G

Danne G

15 mars 2009 18:22

Ja, visst hinner man då och då.
Men då är de flat och curb som gäller, slänger mig inte ut för några större saker längre! haha
Hur är de me dig johan?
Länge sen. Åker du något eller hinns de inte?

/ danne

http://deegee.blogg.se

 
Ingen bild

swyzak

15 mars 2009 19:23

Danne: Nah, d hinns inte med, lär väl dock bli några morronmissions till betongen i Avesta när det blir varmare, men d blir väl roughly 4-5 ggr /år man åker... Men annars ere bara jävligt bra... allt har sin tid helt enkelt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se