swyzak

Alla inlägg under februari 2009

Av Johan - 16 februari 2009 13:05

Yepps, som jag skrev igår så var planen en driva 1200-ingar i hög speed idag på lunchen. Men på grund av en lättare feeling av nå´n förkylning så skjuter jag upp det till morgondagen i hopp om bättring tills dess... Inget allvarligare men att stressa på med typ maxspeed vore bara dumt idag, så det blev 7,6 km till jobbet imorse på ändå pigga ben (underligt vore väl iofs då gårdagen var typ en vilodag) just under 33'. Planen som också kommer genomföras är väl ett till distanspass på runt 60' hem i eftermiddag... Sen blire lugnt... Och förhoppningen är att få till intervallerna imorrn lunch istället...

ANNONS
Av Johan - 15 februari 2009 18:23

Blev årets lättaste och kortaste pass idag, hade eg. planer på att åka ned till gymet och köra alternativt idag. Men prioriterade att fixa lite hemmavid, så den aktiva återhämtningen fick bli en sjukt lätt jogg på 20'. Finns eg. inte mycket annat att säga om dagen. Veckan blev bra och landade in alles på dryga 13 mil, och med tre lyckade kval. pass också... Imorrn har Walker ordinerat stygga 1200-ingar om nu inte det skulle bli en bebis inatt... who knows?

ANNONS
Av Johan - 14 februari 2009 13:24

Begynner med fredagens orapporterade hemlöpning från jobbet, simply löpning 10,7 km på post-massagemassakerade ben, 46 stolpiga minuter.


Idag då, strålande sol och strålande kallt, på agendan stod intervaller 3 x 7 km med 3' PJ i en fart något högre än maraansträngning... Tog min 7 km runda som jag använde på dom proggade varven i höstas. Sen var det bara att blåsa på 25:02/25:13/24:32 blev varvsiffrorna och det resulterade i en snittspeed av 3:34/km. Oväntat bra gick det trots den arla tidpunkten (09:30) och den kalla morgonen (-7,5)... Snabbt men ånyo alltid kontrollerat och det var faktiskt inte så bakhalt, bara låren som stelade upp i motvinden in på sista varvet, men då vare ju bara att tugga på... In alles 27,2 km...

Nu är det bara kick back en relaxing med Melker och hans 38 gradiga feber som gäller...

Av Johan - 13 februari 2009 10:23

Det var länge sedan jag hade med mig Mr. Äppelpod på nå´n löptur nu, idag såg han länge ut att bli ratad ånyo till jag till sist beslöt mig för att åtnjuta hans sällskap på dagens löpbegivenheter. Idag beslöt han att vi turen ned till jobbet skulle lyssna till kungen från Jamaica, tätt följt av Kapten Dickinsson och hans mörkrädsla bland annat. Allt detta samtidigt som vi förflyttade oss 7,6 km på mina sega ben på halvminuten under 33', helt förvånande faktiskt. Blir en något längre repa hem igen till fredagskväll, med en sjuk Melker... stackarn...

Till helgen är det uppdukat för långa rackarns intervaller 3 x 7 km, nå´t att längta efter...?

Av Johan - 12 februari 2009 21:21

Som vanligt när tidningen ska skickas blir torsdagarna oförklarligt stressiga, nu har lugnet lagt sig för ett slag och man kan summera upp. Bägge passen idag blev av dessa omständigheter rätt stressade, till jobbet sen från dagis 6,4 km på dryga 28'. Sedan blev det snabbdistans på lunchen, 45' i progressiv anda från 3:40-3:30 fart, kan ju bli lite knepigt med snöunderlaget, men värt att ge ett försök hur som helst... Efter knappa 9' uppvärmning drog jag iväg, inledningen längs min intervalltusing i hamnen fick ugöra riktmärke för min fart och i motvinden landade den på 3:43 och sedan rullade det bara på och gick knappast långsammare, så jag skulle tro att jag sprang helt enligt plan, även om det säkerligen var en rätt snabb fartstegring och att jag rätt snart sprang 3:35-3:30, aja, det kändes bra, snabbt och kontrollerat helt enkelt totalt 14,7 km55'.... Bara att vänta på att få slutföra tidningen och sedan åka hem och äta lite och sova, sen upp ånyo och springa till jobbet... life is grand...

Av Johan - 11 februari 2009 14:20

Nya bravader denna onsdag, började med att transportera mig hemifrån en lite längre tur till jobbet 7,6 km lite drygt. Benen hade långt därinne dolt en seghet från gårdagens tusingar som jag inte innan trott bodde därinne, tji fick jag. Vaderna var också dom rätt sletna. Tog mig hur som helst strax under 34' denna morgon.
Man kan ju vara lycklig för kontorsjobb så man åtminstone kan sitta hela dagarna och låta benen återhämta sig, annars skulle det troligen aldrig funka. Så vid elvatiden beger jag mig ut på dagens andra pass, ånyo bara ren distans, klar bonus att få springa i klockrent dagsljus även om underlaget tjuvsläpper stegen om vartannat. Men det är ju inget nytt, är det vinter så är det bara och digga läget eller springa på löpband... Benen responderar bättre nu, vilket inte nå´n ovanlighet på pass 2 för dagen, bara vaderna som är lite stela men det släpper ganska fort. Sedan rullar 14 km bara på av sig självt och efter strax under 61' är jag åter på jobbet... Bara att ta tag i återstoden av dagen oxå, imorrn stundar snabbare grejjor igen.

Av Johan - 10 februari 2009 12:56

Jepps, att lirka in två pass innan klockan slagit 12.00, iofs inget ovanligt för min det, men det blev en bra rubbe... Imorse skulle Melker till dagis med mig och garageporten har p g a det myckna snöande fått nå´n isproppoch går därmed inte att öppna, alltås bara att vänta på värmebölja. Fordonet som stod till vårt förfogande var således en bob, Melker på boben, jag iförd löparkläder joggade och släpade honom efter mig, tur att det bara är nå´n kilometer till dagis... Need I say att han tyckte det var sjukt kul! Efter jag lämnat honom var det aningens stressat då jag behövde förbereda för ett möte kl. 09.00, så farten på dom 6,4 km till jobbet blev något högre än plan... Resan tog idag strax under 28' inkl. 4 x koo, den sista biten.

Sedan var det möte, lite good ol fashioned annonsproduktion innan jag linkade iväg till Friidrottshallen strax innan 11-tiden, helt tomt och onödigt dämpad belysning kan jag tycka, men, men jag såg iaf linjerna på banorna... Uppordinerat var idag 3 x 2 x 1000 m med 2'/3' i ståvila. Plogade iväg den första som jag var övertygad om hade gått på 3:00, men det visade sig som strax under 3:05 fart istället. Men sedan rullade det på bra, avslutade den sista strax under 3:00 och snittet för passet blev 3:01.8 vilket förmodligen är något snabbare än samma pass förra året.

Och nu då? All träning är ju redan gjord...?

Av Johan - 9 februari 2009 18:07

Yes måndag igen, back from lala-land. Sprang till verkligheten (läs jobbet) imorse, första gången på länge jag disponerade min egen tid utan att ta hänsyn till Melker som låg och snusade tillsammans med min kära sambo som nu lagt ned jobbet för denna gång i väntan på Melkers syskon... Så jag hade ingen stress och kunde avverka 7,6 km till jobbet på 34' på rätt bra ben, höll bara på att halka ikull en gång, då en ambivalent bil inte kunde bestämma riktning. Aja, kom fram och kunde stämpla in innan utsatt tid för en gångs skull...

Hem från jobbet rullade jag i solskenet en längre sväng, lite trögt initialt, för att sedan lätta och det blidde 4 x koo som kändes riktigt bra också innan jag landade hemmavid, solskenslöpet mätte 14,5 km och tog drygt 1 timma och 3 minuter, en riktigt bra dag. Imorrn stundar snabba grejjor på lunchen, tror jag iaf... Ikväll stundar 15' stretch ovanpå allt detta!

Oh, yes... remmade ned på stan och införhandlade The Soundtrack of our lives nya skiva... jävligt bra skit, det som jag hittils har hunnit höra... Kan bara rekommenderas!

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se