swyzak

Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

The täfvling that shouldn´t be...

Av Johan - 22 februari 2009 18:26

Yes, iallafall hade jag inte planerat för nå´n månad sedan att springa den avslutande inomhustävlingen Formenkollen över 3000 m, ty jag trodde nog vi skulle vara på BB eller med bebis by then... Tji fick vi, så denna dag var som vilken tävlingsdag som helst, dvs, placebojogg på 3 km imorse för att lufta benen... Sedan satte jag av i snöyran längs E18 till Sthlm, med sikte på Sätrahall... Lyckades snöa mig dit i tid, lyckades värma upp och sedan var det uppradning... Hela 15 st löpare i detta lopp, vilket såklart borgade för lite gruff i första kurvan, dock inte som hindrade från ett sedvanligt 35" varv på första... Släppte snabbt en lucka till Werner the chef, Nicke Sydow och nå´n kille från Huddinge, Mika tror jag han hette... Så låg jag där och sladdade några meter bakom, varvid Coach W ropade att jag skulle täppa luckan, vilket jag sånär gjort vid passering 1000 m, som gick just, just över 3:00... Vilket var en smula snabbare än jag hade tänkt, men i det ögonblicket kändes det bra ändå... När jag till sist ätit mig ikapp luckan vid 1400 m, klev så Huddinge-Mika av och jag var i rygg på Werner the chef där jag låg nå´t varv innan jag gick upp för att dra några varv, som till sist blev alla varv då Werner haft osis med sjukdomar på sistone så var det högst förståeligt att det gick segt. Nåväl, fortsatt kändes det bra, men som en blixt från klar himmel så kom den, allas vår 3000 m trötthet, kändes som jag sprang och sprang och inte kom nå´nvart... 600 m in till mål kändes nu som en evighet, men jag plockade på framförvarande Nicke Sydow och i ingången till sista kurvan var jag nästan ikapp, varpå han fick till en ännu värre avslutning än undertecknad... Aja, tiden blev typ 9:08.9 vilket blev årsbästa igen... Inget jag trodde när inledningen av veckan var minst sagt skraltig.... Och ja, jag är nöjd, mkt t o m...!

Bara att bila hem på snömoddiga E18 igen och ta itu med soffhörnet...

 
ANNONS
 
Sussie

Sussie

22 februari 2009 23:15

Skönt att ha i bagaget inför det totala fokusbytet gissar jag! Gratulerar!

http://snusan.bloggagratis.se

 
Clark Kent

Clark Kent

23 februari 2009 08:15

Gutten jobbat igår Swyzze! Synd bara att vi inte hann språka så mycket (man måste ju passa på när man får finbesök från Västerås). Men jag var sne och ilsk efter självförvållat pannkakelopp och du hade säkerligen brått hem för att se om Storchen lämnat något paket.

Speaking of the storch!? Kommere någen bebbe snart eller?

http://patrik.familyengstrom.com

 
Ingen bild

Joey

23 februari 2009 08:22

8.08??????

 
swyzak

swyzak

23 februari 2009 09:02

Sussie: Absolut... det ger så kallad såg in the back!

CK: Thnx mannen, vi får språkas mera vid tillfälle framöver... Ingen Storch igår, men nu kan jag nästan garantera att det händer inom jävligt snart... Lite nervigt nu!

Joey: Tryckfelsnisse, eller önsketänkande... =)

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se