swyzak

Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Bandad GE-Gala

Av Johan - 18 februari 2009 12:39

Är väl vad man kommer bjudas på ikväll, då man jobbar till den härliga tidpunkten 20.00 Lägg därtill iaf 60' distans med lättare fartinslag på vägen hem så kan man inse att möjligheten till att se GE-Galan i livesändning går därhän... Men så länge ingen talar om för mig vad som hänt så är jag fine med att kolla på det i efterhand med en skål glass och ett glas cola!

Ska man kanske beröra träningen som iaf har gått ned idag, löpning i vanlig ordning till jobbet och yes, ånyo 7,6 km på oväntat "snabba" strax under 33', väldigt förvånande då det kändes trögt... 5 x koo också. Och ja, kroppen är helt ok och planen är att besöka hallen imorrn lunch för att få lite snabbt i kroppen innan söndagens tävling...

Lite andra grejjor som hänt men jag har glömt skriva om, för några veckor sedan var vår bildtekniker här och servade våra maskiner och råkade se min ledighetsansökan för vårens träningsläger, varpå han utbrast:

-Jaha, träningsläger minsann, i vad för sport då? Inte kan det väl vara långdistanslöpning.

Dröm om hans förvåning när jag replikerade med att det visst var så... Jag frågade honom varför det inte skulle kunna vara det... Han svarade att det var det som verkade minst sannolikt att jag skulle syssla med... Aja, det var lite kul...

Annars fick man en så´n där klassisk kommentar i lunchrummet för ett tag sedan när jag hade pizza i matlådan...

-Äter du sånt, du som tränar så mycket?

Uhhhm, ursäkta vet inte vad folk har för vanföreställningar om vad jag äter men i min värld är det viktigare att jag äter (and a lot) än exakt vad det är... Energin ska in för den behövs... simple and plain! Men det är ju kul att höra att folk tror att jag lever på groddar och sallad... Need I say att dom som tror sånt inte läser min blogg, för då borde dom veta bättre...

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

18 februari 2009 13:19

Haha, fan vad kul.

jag blev ju uppraggad i en galleria för några veckor sedan med kommentaren: Är det inte dags att börja träna?

Och lunchen idag? 3 feta billys pizzor med tillhörnade oblilgatorisk cola. Jepp, jag har fett pressat tidsschema idag. Jobb, familj, bilbesiktning, träning och sedan föräldramöte på dagis...

http://patrik.familyengstrom.com

 
Ingen bild

Sander

18 februari 2009 13:59

Va Johan, äter du pizza?
Skämt åsido, undrar hur många gånger man har svalt repliken "Det är ju JAG som KAN äta pizza/godis/tårta..."

 
swyzak

swyzak

18 februari 2009 15:38

CK: Ja, jag läste om gymuppragget... Men dom kanske ville att du skulle lägga an med en mer Arnoldlik look...

Sander: Ja, d må vara en klyscha men samtidigt sant... Tur att det snart är semmeldag...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Sussie

Sussie

19 februari 2009 10:43

Kan man möjligen få låna den bandningen? Pappa gjorde en miss med programmeringen....

http://snusan.bloggagratis.se

 
swyzak

swyzak

19 februari 2009 10:52

Sussie: Ja, jag ska försöka se till att den inte bandas över så kan jag ta med den på söndag....

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se