swyzak

Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

Ferryland!

Av Johan - 17 februari 2009 08:50

Stuck in Ferry eller Carl-Johan Bergman-land, dvs förkylningslandet. Sad but true, fortfarande inte dålig med stort D, men vad som gäller fortsatt är bara ren distans. Med tanke på vad som hände innan jul när jag brassade på ett knallhårt intervallpass med skit i kroppen så backar jag ännu en dag med snabbare grejjor. Lite trist att det ska bli så här nu iofs, med tanke på IDM 3000 m på söndag hoppas att detta lilla avbräck inte ska spela roll då... Å andra sidan så kan vi lika gärna befinna oss på BB på söndag, vilket vore tusen resor större och bättre än femton varv av tartanharv...
Annars börjar fokuseringen på vårens tre stora mål krypa sig på: TSM, GBG-varvet och maran i Stockholm. Ser framemot att få börja grotta ned sig i tung maraträning när nu denna lilla inomhussäsong snart är slut.
Träningen sedan senaste posten då: asch, sprang 14,5 km hem från jobbet igår, benen fortsatt rätt bra tog prick 62'. Och imorse sprang jag den numera vanliga rundan hemifrån till jobbet dvs 7,6 km vilket tog en liten stund över 33' imorse, blir en tur på dryga 45’ hem i eftermiddag. Sedan blir det nya avsnitt av Dr Hus, karln ska ju ha ett helt nytt team, ska bli jävligt intressant.

Uppdaterad post 18:26: Blidde löp hemåt på tröga ben, positivt är att de små förkylningstendenserna har blitt bättre iaf. Kan bli nå´t med en smula fart i på vägen hem imorrn kväll månne... Vi får se, morgonlöpet imorrn får helt enkelt avgöra. Blev iaf idag 9,5 km på strax under 42', försökte på några koo men det slutade med 3 st, men fick upp nada fart... Tröga ben i kombination med bakhalt = odugligt.

 
ANNONS
 
Alf

Alf

17 februari 2009 17:40

En kort undran bara. Du tror inte att tillfrisknandet går fortare om du vilar helt? Jag skulle aldrig träna (inte ens distans) om jag kände mig/var förkyld.

Mitt tips: Högläge med benen framför dumburken, inmundigandes fett och socker.

http://alf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

swyzak

17 februari 2009 18:32

Alf: Fan, du är smartare än mig... Men faktum är att jag nog skulle ha vilat om jag känt att skiten satt djupare i kroppen helt klart. Men eftersom det kändes som ytligt så drog jag en rövare och provade ploga på ren distans... Vilket i det här fallet funkade, nästa gång it might not och då får vi en naturlig periodisering av träningen som Laser skulle kalla det... =)

Men det blir snart högläge socker och fett framför dumburken också... det ena utesluter lixxom inte det andra...

 
Ingen bild

Berglund

17 februari 2009 19:57

Låter som att första halvåret kan bli mycket intressant! Ska bli kul att följa din träning mot "de tre stora".

Kör hårt! :)

 
Alf

Alf

18 februari 2009 00:03

Jo, var väl bla Gunde som sysslade med naturlig periodisering. Hårt helt klart.

Och Swayze - Det ena utesluter ALDRIG det andra, hehe.

http://alf.bloggagratis.se

 
swyzak

swyzak

18 februari 2009 09:30

Berglund: Ska försöka köra på hårt... Men det är ju de 4 stora... egentligen... =)

Alf: Helt sant, igår fylldes det på med cola och jordglass med strössel... Där får man hela klabbet i ett... Möjligen blir det en repris ikväll till en bandad version av GE-Galan på tv...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Clark Kent

Clark Kent

18 februari 2009 11:38

Här på bloggen var det minsann ingen direkt aktivitet...

Kan det vara så att storken redan kommit? :)

http://patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

18 februari 2009 12:37

CK: Fan jag bloggar ju som en vilde... =) Men nej ingen storch ännu.... tyvärr!

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se