swyzak

Direktlänk till inlägg 11 februari 2009

On(d)sdag!

Av Johan - 11 februari 2009 14:20

Nya bravader denna onsdag, började med att transportera mig hemifrån en lite längre tur till jobbet 7,6 km lite drygt. Benen hade långt därinne dolt en seghet från gårdagens tusingar som jag inte innan trott bodde därinne, tji fick jag. Vaderna var också dom rätt sletna. Tog mig hur som helst strax under 34' denna morgon.
Man kan ju vara lycklig för kontorsjobb så man åtminstone kan sitta hela dagarna och låta benen återhämta sig, annars skulle det troligen aldrig funka. Så vid elvatiden beger jag mig ut på dagens andra pass, ånyo bara ren distans, klar bonus att få springa i klockrent dagsljus även om underlaget tjuvsläpper stegen om vartannat. Men det är ju inget nytt, är det vinter så är det bara och digga läget eller springa på löpband... Benen responderar bättre nu, vilket inte nå´n ovanlighet på pass 2 för dagen, bara vaderna som är lite stela men det släpper ganska fort. Sedan rullar 14 km bara på av sig självt och efter strax under 61' är jag åter på jobbet... Bara att ta tag i återstoden av dagen oxå, imorrn stundar snabbare grejjor igen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se