swyzak

Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Bandovan bandovän bandar

Av Johan - 29 januari 2009 22:11

Det kommer gå ut royaltypengar på den där rubriken... Nog om det, torsdag är förutom dagen då man får börja jobba 09.00 också dagen man får jobba arselet av sig, hårt och länge. Men först får man springa till jobbet från dagis också, la farten medvetet låg imorse, dvs snäppet lägre än jag normalt sett skulle köra distanspass, så det blev 6,4 km på en bit över 29' idag, mucho behagligt. Sedan bara få in ett par uppstressade timmar på jobbet innan det var dags igen, coach Walker hade ordinerat som jag skrev igår, 3 x 4 km intervaller i en fart något över LT-pace... Att vi sedan förärats med snö ovanpå all is idag bidrog till att jag inte ville köra passet ute och på bana? Tja, bana är kul... Men 3 x 20 varv, där nå´nstans går min gräns både för att hålla räkningen och min gräns för monotoni. Så valet föll på ett annat av mina favvo-objekt... not! Nämligen löpbandet på gymet, gah... Är inte det monotont så vet ej fan, och inte törs man kolla vad tv´n visar heller för om man trampar fel så slutar det med en krasch... Dock blir det jävligt bra fokusering på ett bra steg hela vägen, idag inget undantag. Idag försökte jag intala mig att det skulle gå extra lätt genom att dunka passet i Mayflys, härligt återseende, dessa underbara minimala sandaler. Till passet då, eftersom jag alltid varit och är osäker på kalibreringen så ville jag sätta farten något, något långsammare än plan (3:30/km-fart) iaf inledningsvis så jag skulle slipa köra mig död redan direkt p g a av bandet. Så första körs från 3:34-3:31/km fart. Känns oförskämt bra! 3' PJ i 4:35/km fart och sedan på nummer två, känns nästan lika bra och i fart 3:33-3:30. Ånyo en PJ och sedan den sista och nu börjar det kännas lite trögt, inte olidligt men en smygande najs trötthet, samtidigt känns löpningen absolut bäst nu och farten 3:33-3:25 på denna sista. Låter bandet varva ned och hoppar av för stretch, bäst som jag står där ser jag att min Mayfly har en röd fläck på ovansidan vid tårna... Och senare avslöjar strumpan att det har blödit en del under passet, utan min vetskap... Byter om och tar nedjoggen tillbaka till infernot på jobbet. Lite mindre bandovän än innan passet som summeras till 17,3 km på lite under 69'...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se