swyzak

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Backvarvsdag... och gott nytt år eller nå´t!

Av Johan - 30 december 2008 14:37

Jaha, snart dags för ledighet igen och nyårsfirande i Falun är det som vankas. Men först ska det jobbas klart också, sedan ska det hela toppas med backvarv 6 x 2,5 km på vägen hem. Tur att Rocklundaspåret ligger strategiskt mellan hemmet och jobbet, planen idag är att köra på 2,5 km slingan som är aningen hårdare kuperad än den jag sprang backvarv på häromveckan. Så jag har inga tider att tävla mot, alla mina tidigare (2 st) backvarvspass denna häst/vinter har löpts på olika slingor faktiskt. Med samma effekt, dvs uttröttning... Så vi får väl se hur det går i kylan i eftermiddag/kväll.

Inledde dagen med 8 km till jobbet i behaglig takt, strax under 33' stannade klockan på, med 4 x koo inbakade i kalaset.


Efterpost 20:46: Så blev det backvarv på rocklunda 2,5:an, far more kuperad än jag mindes den från i höstas, aja. Det var bara att gneta på i kylan, order var att på bekostnad av farten lägga till ett extra varv dvs 6 x 2,5 km... Initialt lugna varv, men rätt fort ganska ansträngt i alla backar. En smula träningsvärk ffa i låren gjorde sig rätt påmind också, men, men... Fick lixxom aldrig upp farten ens på dom två sista varven, dom frusna benen gick inte att dra upp i fart. Trots att jag kände att jag borde kunnat göra det, mkt strange... Så in the end vet jag inte ens om jag ska lägga passet på den bra eller dåliga delen av träningsskalan... Duktigt jävla seg nu efteråt iaf, så nå´t bra gjorde jag väl iaf därute i skogen... 21,5 km totalt på 1 timma och 41 minuter.... Gott Nytt År, imorrn blir nå´n timma distans innan vi far för nyårsfirande.

 
ANNONS
 
Dunceor

Dunceor

31 december 2008 08:54

Du håller igång bra i ledigheterna och mellandagar.
Gott nytt år!

http://dunceor.wordpress.com

 
Ingen bild

swyzak

2 januari 2009 08:30

Dunceor: Man gör så gått man kan iaf... Men det e ju lite lurigt med träningen i dessa helgtider... Gott nytt på dig oxå!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se