swyzak

Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Svammelmåndag....

Av Johan - 29 december 2008 13:12

Tajta veckor är vad det är just nu, även om som jag skrev fick till en julvecka som var över förväntan. Denna nyårsvecka kommer innehålla två resdagar och avtackning/gratulerande av folk på jobbet vilket tajtar till det hela ännu mera... Egentligen ingen fara på taket, det var väl mest jag själv som hade önskat mig ett pass i friidrottshallen innan Ärla-Spelen, förhoppningsvis kan jag få till det på fredag. Hur som helst kommer jag komma till inomhustävlingarna med nå´n form av "allt att vinna" inställning då sista tiden varit minst sagt krokig. Förväntar mig inga stordåd den 6/1, många gånger har jag rent krasst övervägt att stryka hela inomhus"säsongen" som iofs bara kommer innehåll 3 tävlingar, alla på distansen 3000 m såklart. Men så har jag kommit underfund med att det samtidigt blir ett bra brejk innan den stundande kommande tunga mara-träningen, samt att det är sjukt kul och bra fartträning, så jag stretar på. Kanske initialt med nedskruvade förväntningar, rullar det på bra så kanske mitt mål kan nås på Upplands-DM den 7/1 på hemmaplan, vi får se!
Idag då, yeah well dagens första pass 8 km till jobbet på strax över 32' på lite halvsega ben och svinkallt -10 grader. Planen är ett pass till idag, hur och vad är lite luddigt just nu... Allt hänger ihop med veckoplanen.

Uppdate på posten kl. 19.30, just reladdad med massa mat efter dagens andra pass, som blev ett löpteknik/löpstyrkepass. Styrde kosan mot Rocklundaspåret, körde den vanliga serien med löpskolningsövningar times 3, mellan varje körde jag PJ på 1,25 km spåret således dryga 5' löpning mellan varje serie. Sedan var det enbenshopp, grodhopp, mångsteg och utfallssteg på agendan innan jag avslutade med 6 st korta, korta backar. Som sprangs med fokus på bra teknik och explosiv löpning... Vad ska man säga, bra trött på joggen hem, pluggade i iPoden och hörde Jim Morrisson sjunga "This is the end my only friend..." och benen kändes lite så också... In alles 11 km ren löpning på 1 timma och 13 minuter...

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

30 december 2008 10:59

Fan, ruckade rutiner är det värsta som finns! Du gör rätt som biter i, har haft lite likadana tankar som du rörande inomhussäsongen men nånsäsong till kan man rodda på. Sedan ställs nog fokus om mot halvmara och mara! Kanske med någon/något utlandslopp redan på vårkanten?

http://patrik.familyengstrom.com

 
Ingen bild

swyzak

30 december 2008 11:14

CK: Ja om man är strukturerad som person vilket man är, så är ju ruckade rutiner inte så jävla kul. Och det är alltid tio resor svårare att få till banträning på vintern (kräver alltid ett större mått av planering än sommartid), så det är ju en del meck med det. Men samtidigt är det jävligt kul.
Utlandslopp på vårkanten? Mja, fast in facto brukar man oftast vara i bäst slag till hösten så det känns värdare att lägga kosing på att åka iväg och springa snabbt på höstkanterna... Men jag måste erkänna att det kittlar att få åka iväg och springa snabbt i London nå´t år.

 
Ingen bild

laser

30 december 2008 12:18

Jag fattar ingenting. Banträning är ju det lättaste att få till. Bara att gå ner till hallen liksom.

 
Ingen bild

swyzak

30 december 2008 12:44

Laser: Ändå flyr du till skogs? =)

 
Ingen bild

laser

30 december 2008 12:51

Ja skogen är ju ännu närmre...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se