swyzak

Direktlänk till inlägg 13 december 2008

Ibland är det stolpe in och ibland...

Av Johan - 13 december 2008 18:35

...är det stolpe ut, kan vara en av dom mest slitna idrottsklyschorna ever, ändå använder jag den idag. Sedan den senaste posten har bara en matlagning drygt gått, hirsburgare med soltt. tomater och klyftpotatis för den intresserade, serverat med kesella och chilisås... Yummie, om inte... Det vore för att jag undar matlagningens gång började känna mig hängig, sedan gick d ganska fort och efter diskning så fick jag bekräftat... feber... Aw shit...! Alfie har redan sagt allt om sjukdomar, det är fan d värsta ever... useless shit!


Kjell-Erik Ståhl brukade längta efter en och annan förkylning så han fick vila en dag eller två, där kan jag inte hålla med... Å andra sidan tränar man inte ens i närheten av så mycket och hårt som han gjorde och kommer således heller stoltsera med ett så snyggt marathonpers... Still I don´t like resting och absolut inte att vara sjuk...


Nu kan man bara hoppas på snabb tillfriskning, kanske via Alfie-metiden, dvs, skeppslaster med godis och bakverk i alla dess former... Oavsett vad så blir morgondagen mindre pysslig bara att passa in tv-tiderna för sporten typ! Hoppas att vara skarp och redo på måndag igen...

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

13 december 2008 19:39

Mjerda! WTF!? Se till att kurera dig omedelbums. Mitt recept är: serier, tv-spel och gott med film/tv-serier!

http://patrik.familyengstrom.com

 
Alf

Alf

13 december 2008 20:34

Damn. Du med.

Haha, du börjar lära dig. Fett och socker är nyckeln till friskhet. Kombinera det med CK:s råd så är du i hamn bigtime.

Krya!

http://alf.bloggagratis.se

 
swyzak

swyzak

14 december 2008 19:40

Ja, vad kan man säga, min kropp suger upp och välkomnar alla dagisbaciller till kalas igen... Turligen så var det bara en kortvarig febertopp, har varit feberfri under hela dagen idag... All thnx to lussebullar och cola...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se