swyzak

Alla inlägg under november 2008

Av Johan - 4 november 2008 12:37

Jaha, då var man tillbaka tillfälligt ur VAB-bubblan, lite halvläskigt när Melker har haft 40 gradig feber i ett par dagar och igår låg han bara apatisk framför tv´n hela eftermiddagen och det krävdes två samtal till familjeläkarna och lika många alvedon för att få honom något piggare till kvällen. Oja, idag är han bättre, så vi hoppas på dagis på onsdag iaf...
Aja, det har tränats iaf, kom iväg ut igår kväll, tog en repa till Rocklunda och sprang den norra 5:an där och sedan tillbaka, kändes oförskämt bra. Foten gjorde inget större väsen av sig, har en teori kring problemet men den behåller jag för mig själv. Huvudsaken är att det känns bättre! Ikväll stundar progressiva varv 4 x 5 km men ikväll far jag till hufvudstaden och skaffar sällskap, ska bli najs, var ut dryga 5 km och sträckte på benen... Dom vill nog springa fort men jag höll dom hårt.... 

ANNONS
Av Johan - 2 november 2008 19:05

Jaha, så har en dag i målandets tecken gått av stapeln. Tre strykningar av panel är avklarad. Bilen har fått spikdäck också, samt att jag tog mig ut på en sväng i Surahammar när jag ändå var där. Lite orolig om fotfan skulle jävlas med mig. Nu var så inte fallet, den funkade i det närmaste normalt, det kändes något att den varit lite halvskum, men ingen smärta och det kändes bra efteråt också, så det känns skönt. Blev uppskattade 7,3 km i sakta mak bara. Sammanfattar första uppstartsveckan till 96 km löpning och då en vilodag... känns skönt att vara på gång igen, fokus, fokus!

Imorrn blir det vab-dag och således distanslöpning på kvällen när det blir skiftbyte i kaminfabriken...

ANNONS
Av Johan - 1 november 2008 19:06

Var vad jag gjorde idag, efter att på fredagens logistik till bilen upplevt en skum smärta i foten (nedanför fotknölens insida, närmare bestämt). Visserligen släppte det efterhand, men jag gjorde resan så kort som möjligt ändå. För att inte riska nå´t så spelade jag safe och lät löpningen vara idag. Nu så här i efterhand ser jag inte när, var eller hur jag skulle hunnit med den ändå... Köp av färg, logistik ånyo, sedan 2,5 timmars målning som kommer följas av det dubbla imorgon, matlagning och nu strax ett 3 timmar epos om korsriddare på DVD... För att toppa det hela blev Melker sjuk igår, stackarn att han dessutom ärvde mina tendenser till Krupp oxå, var på vippen att vi skulle stampa gasen i botten igår kväll till sjukhuset, men lite mer Bricanyl fixade det... Vi får väl se hur natten blir inatt...

Imorrn blir det iaf till Sura för att slänga på spikskorna på bilen osen en sväng distanslöpning därute var planen, sedan måla mera, kolla maran på datorn... Baka scones... aw shit! Det var nog det, sedan kommer nästa vecka insvepande... Troligen startar den stenhårt med en VAB-dag!

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se