swyzak

Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Vi ska fylla vår stulna bil med dyra klockor och Dexedrine

Av Johan - 21 november 2008 10:33

Finally fredag, idag är det lika med en vilodag också. Kanske rätt skönt när gårdagens arbetsdag slutade strax efter 23.00 Sedan var det kanske dagens skönaste löpning hem, lät benen bestämma helt och dom var helt ok, iofs så hade ju åtskilliga timmar förflutit sedan lunchpasset, så dom 10,5 km hem avverkades på 47 minuter, lätt progressivt ffa mot slutet.

Vad innebär vilodagen idag då? Det blir en trip med Melker och Didrik till badhuset, väl där ska jag signa upp för gymkortet också, även om det faktiskt funkat bra och lirka in dom ordinerade styrkepassen de två senaste veckorna ändå... Men löpband kan locka över vintern då och då... vet att jag hade enstaka bittra tankar över underlaget vid mer än ett tillfälle under den förra vintern... För övrigt då, städa och ost och kex sedan ikväll. En perfekt uppladdning för att köra progressiva varvharvslarv på lördag eftermiddag...

Oja, fick lite bilder från maran i GBG, utslagen, uträknad, bitter och allt på samma gång på bilden... Kan säga att det loppet dyker upp i tankarna under passen då och då... Ger oftast en form av revanschlystnad också, tack och lov... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se