swyzak

Direktlänk till inlägg 14 november 2008

"Some men just want to watch the world burn"

Av Johan - 14 november 2008 08:23

Efter att ha klarat av ett pass med en driva löpskolning och hoppövningar så var det på rätt slitna ben jag sprang sista biten hem igår. Bara för att rulla ut träningsmattan och ge sig i kast med 40 minuter ordinerad styrketräning uppepå allt. Nya övningar blandades med gamla och det var sjukt jobbigt, förväntar mig träningsvärk inom kort, men det var lite kul också får jag intala mig... En snabbdusch, lite näring sedan gör jag mig i kast med Batman - The Dark Knight, har i skrivande stund inte hunnit se klart på hela, men den har hittils inte gjort mig besviken a bit... Den landar skrämmande nära Frank Millers mörka härliga (serie) versioner av Batman som förhäxade mig i tonåren, kan vara det bästa i actiongenren jag sett på brutalt länge...

Idag vilas det iaf, ska få massage på jobbet, härligt, får man höra om naprapaten fortfarande tycker man är stelast i Sverige. Imorrn är min plan att göra en long runny i Stockholm efter utgjort funktionärsarbete, sedan hem för pizza och lördagsmys... Men idag är det ju fredag, damn najs!

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

17 november 2008 10:29

Millers Batman the Dark Knight Returns är så grym. Som gammal inbiten serietidningsamlare och prenumerant på tjugotalet amerikanska titlar i månaden så vet jag nog vad jag babblar om. Millers Batman revolutionernade en stor del av serievärlden som vi ser idag och det är inte konstigt att den indirekt även nu smittat av sig på filmer. Batman, V for Vendetta, Sin City och kommande Watchmen är alla tecken på serier som blivit/blir lyckade fimatiseringar.

Om du inte läst Millers 300, Elektra Assasin, Batman Year One så gör det. Kontakta Alvglas eller nån annan seriös seriebutik och unna dig en tidig julklapp! :)

http://patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

17 november 2008 10:55

Har inte läst nå´n av ovanstående, däremot har man ju iaf sett 300 på DVD. Däremot har jag för mig att jag hade en tjock serie som hette Ronin som jag specialbeställde (way back in time) har för mig att Frank Miller var bakom den oxå, lr har jag fel?

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Clark Kent

Clark Kent

17 november 2008 17:53

Ronin! Ah, du har rätt. En av hans första, liksom lite innan han slog igenom brett. Lite klurigare att ta sig igenom. Sedan har vi ju hans run i tidningen Dardevil. Det var way back på 80-talet men tog upp serien från dekis till en av Marvels bästsäljande. Helt outstanding...

http://patrik.familyengstrom.com

 
Ingen bild

swyzak

18 november 2008 13:17

Oh yes, dom kommer jag oxå ihåg... Riktigt bra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se