swyzak

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Logistik

Av Johan - 31 oktober 2008 09:08

Fredag och fortfarande två punkterade cyklar hemma och en bil och två arbetsplatser att ta sig till, ett barn att lämna på dagis. Hur löser man detta, simpelt, jag får springa till jobbet, jobba, få massage, äta lite, jobba mer. Springa till Annettes arbetsplats, hämta bilen, åka hem duscha, hämta Melker på dagis. Åka och handla mat, hämta Annette på jobbet... Det är en lösning på dom logistiska problemen denna dag, nya logistiklösningar imorgon.

Hur som helst sen ska det lagas Meze-rätter att bjudas på ikväll, ska bli najs att få lite folk över på besök, känns som det var år sedan man träffades och ljög lite grand. Annars på helgagendan, börja renovera i det nya datarummet, byta till vinterdäck på bilen (så dags nu), leta rätt på en websändning av New York Marathon. Kan bli högintressant Paul Tergat "comebackar" och med Paula Radcliffe i damernas kan det bli nå´t jävligt intressant att kolla på.

Ja sen ska det väl tränas också, morgonens pass till jobbet kändes bra, inte direkt slitna ben efter gårdagen eller hela veckan för den delen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se