swyzak

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2008

MMS-bloggning

Av Johan - 11 oktober 2008 20:00

Ska man försöka skriva nåt vettigt om dagens lopp? Det e väl lika bra det. Efter att blivit inkvarterad hos herr Sander och hans familj och fått ladda med lysande pasta buffe och kladdkaka kvällen innan var jag optimistisk även om vinden ven och regnet piskade när vi vaknade på tävlingsdagen. Vi tog oss till starten och vips var klockan 11 och starten gick. Min förhoppning var att finna en rygg bland halvmara löparna som höll min fart (3:40) men varje gång jag kom ikapp en klunga var farten för långsam så jag fick köra på. Ut mot vändning blåste det motvind som nådde sitt max precis innan vändning där det var som att möta en vägg, iaf med västerås mått mätt. Men det gick hyggligt enligt plan och efter vändning fick jag vinden i rygg o farten blev stadigt under plan in mot varvningen och sen var det ut i motvinden igen. Räknade med att få ta lite lusiga km ut mot vändningen men det flöt bra men vid 33 km var det bara som nån sög ur all energi. Och för att inte sumpa allt så beslöt jag att strunta i att kolla tiden för min motivations skull. Har nog aldrig upplevt att bara dö så det var stundtals som att jag knappt kunde ta ett steg. Men jag skulle aldrig börja ge mig möjlighet att bryta lopp. Med facit i hand så kan en stor faktor i det hela var dåligt energi intag under loppet. Ska utveckla det mer nån annan gång när jag inte skriver på mobilen. Målgången är en befrielse, vinner iaf loppet på 2.39:54 och med lite distans kanske jag kan bli nöjd med det oxå. Herr Sander vann för övrigt halvmaran på nytt pb och blev därmed svensk mästare i sin åldersklass, grymt. Över and ut.

 
ANNONS
 
Mackan

Mackan

11 oktober 2008 22:34

Ser att du hade visst skrivit om loppet också så jag skriver samma kommentar som tidigare en gång till... Du fick inte ut det jag tror du tidsmässigt har i kroppen men du vann. Stort grattis till segern Swyzze!

http://www.sapiens.se

 
Ingen bild

Berglund

12 oktober 2008 11:12

Grattis!

 
Ingen bild

Mats

12 oktober 2008 12:02

Mästare i Göteborg!!! Coooolt. När du har en tung dag springer du ändå ruggigt fort.

 
Ingen bild

laser

12 oktober 2008 20:31

Du kan alltid glädja dig åt att skiten är över. Och att du vann. Gäller att hitta små glädjeämnen när tiderna inte blir som planerat.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se