swyzak

Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Lätta dagar

Av Johan - 24 september 2008 17:46

Är väl vad det har varit i dagarna två, började stenhårt med en helvilodag i tisdags, det var tacksamt för benen efter dubbelblocksmanglingen. Idag kan man väl inte beskylla det för att vara nå´n raketdag heller... Å andra sidan är det ju knappast meningen då man på ett hyggligt bra sätt ska försöka släpa sig runt 30 km på Lidingön på lördag... Men denna dagen började iaf med löpning från dagis via Rocklundaskogen till jobbet, i sakta mak ska tilläggas... Hemvägen blir det lite mera drag under fötterna utan att springa "snabbt, snabbt"... Sen tänkte jag gå ut stenhårt med ännu en vilodag imorgon...

O yes, köket är i det närmaste klart, kaklet är satt felas bara en list. Och ja det viktigaste, lite vatten i köket ånyo... Men annars ere klart. Det känns skönt, nu kan man snart ta sig an nya projekt... 

 
ANNONS
 
Lena

Lena

25 september 2008 10:40

Läste i Runners World att även din fru sprang. Gör hon det fortfarande? Hur kombinerar ni det? Vi springer båda två och det hade varit kul att höra hur ni har det;)

http://familytrainingcamp.blogspot.com

 
swyzak

swyzak

25 september 2008 14:30

Lena: Ja hon springer fortfarande och det är ju ett evigt pyssel. Eller det brukar oftast vara en avstämning om vem som ska träna vad och hur under veckan, så vi har koll på hur det ser ut. Men det blir mycket tidiga mornar och logistiklöpningar då det funkar. Sedan har jag privlegiet att få lite uppbackning från mitt jobb och kunna köra längre luncher och träna på... Så där löser jag mycket av min träning. Men när bägge ligger i fas för en mara så ska jag inte sticka under stolen med att det blir mycket, då får vi ju avsätta nästan en heldag/helg för just långpassen. Men det är ett evigt pysslande, men det antar jag att ni oxå har märkt, men allt går att lösa med lite god vilja... =)

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se