swyzak

Direktlänk till inlägg 23 september 2008

Dubbelblocken finished

Av Johan - 23 september 2008 10:33

Så var det igår kväll dags för dagens andra dubbelblock, hade känt mig lite seg från dagens första block om jag ska vara helt ärlig, så man var väl lite sådär hoppfull inför vad som skulle ske. Kom ut först vid 20.30 tiden efter hämtande från handbollsträningar och annat hemmapyssel. Tar först 7 ”lugna# kilometer (30:41) och det blir varvet runt Gryta plus lite extra svängar. Benen känns riktigt sega och det är inte utan att man undrar hur det ska gå till att skruva upp fartern till 42kp. Men ut på den utscoutade 12 km svängen så vrider jag upp och benen svarar med att tycka att den här farten är bättre att hålla än den långsammare. Tanken är svängen runt Hökåsen, allt är frid och fröjd tills jag kommit genom Hökåsen och ska fortsätta vägen tillbaka in till stan, då vägen fullkomligt saknar belysning och styr in i skogen så ser jag nada. Så det finns bara ett val att vända och köra det på tid istället och 42-43’ borde ge 12 km och kanske lite till... Så jag rullar på tillbaka samma väg jag kom, tar en avkrok på Gryta och stannar hemma efter 42:50 och det kändes riktigt, riktigt bra i löpningen helt oväntat dock. Så passet kan summeras till 19 km och dagen till 36 km.

Kommer ihåg första gången jag hörde talas om dessa dubbelblock, kan mycket väl varit vid första telefonsamtalet med Coach W när han nämnde att marathonlöparna hade dubbelblocksdag och att deras totala mängd på en dag skulle hamna på nära nog 40 km. Lät i det närmaste som fantasisiffror och ren och skär idioti den höstdagen för några år sedan. Det var i allra högsta grad verklighet igår vill jag lova... Men i positiv bemärkelse skall sägas...

Idag är det vila som gäller, första löpfria dagen sedan.... Hmmm, ja på länge helt enkelt och det är behövligt med tanke på vad som komma skall...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se