swyzak

Direktlänk till inlägg 20 september 2008

Just nada yada...

Av Johan - 20 september 2008 18:45

När man inte efter 2 veckors försening ens idag för sin nya bänkskiva till köket så finns där inget att att rapportera än 2 st distanspass på en lördag. Hur länge sedan var det dubbelpass på en lördag? En stund sedan iaf... Men idag blev det så, blev 8,9 km på förmiddagen på rätt sega ben från gårdagen, men på nå´t skumt sätt var dom ändå bra... förklara den? Så jag rullade bara på i det tempo det blev lixxom utan att för den skull förta mig ett dyft... Sedan blev jag sittande i telefonkö hos Bauhaus (tysk kvalité) och en gång bortglömd i deras sågverkstad för att få lyssna i 10 minuter när dom sågade, fun was had! Nåväl lite kaffe och glass med besökande föräldrar innan jag och Melker drog ett progressivt besök på Vallby och checkade ut djuren. Sen blev det dags att dra på sig high-tech shortsen och springa Gryta runt-svängen, med facit i hand kanske i bara kortärmad funktiontröja var helt rätt val... Men benen rullade på fint igen och det blev 6,5 km till handlingarna och hemma lagom till maten.Imorrn blir det iaf bänkskiva och bara ett löppass och sedan stundar måndagens dubbelblock då vet man att man lever 7 + 10 km på lunchen och 7 + 12 km på kvällen är vad som gäller. Sen ska kroppen få sin välförtjänta dag av helvila på tisdag... Ja, jag vet jag förespråkar inte den varianten egentligen, men den kan vara läglig för att bli dräglig inför lördagens Lidingölopp...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se