swyzak

Direktlänk till inlägg 20 september 2008

Tunnelseende på Coop

Av Johan - 20 september 2008 09:45

Strange rubrik, som kanske får sin förklaring vad det lider. Igår fredag startades dagen med en sedvanlig fredagslöpning till jobbet på bättre ben än vad torsdagens bägge pass kunnat erbjuda... Sedan kvarstod bara dagens andra pass, efter lite samspråk med Coach W efter onsdagens tävling hade vi kommit överens om att låta dagsform avgöra hur det passet skulle yttra sig. Så efter lite hederlig telefonkommunikation kom vi fram till att skära ned i passet lite med tanke på den korta tid som ändå gått sedan ALJ-Open. Så 3 x 20' i 42 kp med 4' pausjogg i god fart fick det bli, sagt och gjort efter utstämpling klockan 12.00 körde jag igång. Till min förvåning var det alls inte så varmt och skönt som jag väntat mig och jag förbannade att jag packat ned handskarna, men var nöjd med att iaf ha mössa på. Efter dryga 15' uppvärmning så skruvade jag upp farten till (uppleva) 42 kp har ännu inga vetenskapliga belägg får farterna, men det ska kännas hyfsat snabbt men ändå hanterbart i typ 42 km... Benen svarar bra dock börjar det regna och dra lite småkallt under den andra intervallen och låren stelnar till lite p g a kylan såklart, men det funkar bra att hålla upp tempot hela vägen och efter 1 timma och 32 minuter är jag på plats vid vår bil. Lite trött, urlakad trycker jag i mig en energibar och styr hem för en stressdusch innan det är dags att hämta Melker på dagis... Passar på att proppa i lite mer energi to go innan jag åker till dagis för att sedan styra kosan till Coop för veckohandling... Tydligen inte nog med energi eftersom slutet av handlingen blir en ändå lång pina på att få betala och komma ut ur kassorna och få äta nå´t mera, mer snabb energi... Sedan hem för tortillas, lesson learned refuel ordentligt! Men passet var iaf en lyckad historia, maten som till sist kom på bordet också...

Idag blir det "bara" 40' distans och sedan en förhoppning om att byta bänkskivan i köket...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se