swyzak

Direktlänk till inlägg 9 september 2008

Usain Melker

Av Johan - 9 september 2008 11:57

Eller Melker Bolt eller nå´t, i helgen när han som vanligt sprang hemma så gick han ned i position för startblocksstarter. Var han har fått det ifrån har jag ingen aning om, kul var det iaf... Han gillar verkligen att springa det händer nog så gott som dagligen att han "Är ute och tränar" ibland kan det t o m vara "långa pass" då kom dom sträcka sig halvvägs till grannen och tillbaka...


För min del blev det idag avsläppning av Melker på dagis iförd löparmundigeringen, några sneda blickar från andra föräldrar som undrade vad det var för idiot som kom i shorts när det var 9 grader varmt. Bara Melker som förstod! Sedan vi vinkat adjö så drog jag iväg via Rocklundaspåret till jobbet en sträcka som blir 6,4 km, benen kändes riktigt bra idag. Fick in 5 st koo-lopp på slutet också, kanske inte fick upp nå´n megafart på dessa men ändå... En god start på dagen, eftermiddagen bjuder samma sträckning plus en eller annan kilometer med slutdestination dagis! Sedan har vi morgondagen: ett 90-100' fartlekspass där 10 x 1000 ska inkluderas, dock "bara" 3:30-fart, men håller man hygglig fart på resten av passet kan man bara räkna ut att det blir mustigt ändå, men det ser jag framemot, länge sedan man fick kräma nå´t med mycket volym och det är nå´t man kommer ha glädje av på Lidingö och framförallt på maran...

 
ANNONS
 
Sussie

Sussie

9 september 2008 13:15

De är för roliga! Ella brukar också träna, sätter på sig gympadräkten (en sån där rosa med volanger i midjan) och springer runt i hallen eller ute i området. Undrar just hur länge intresset håller i sig?

http://snusan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

swyzak

9 september 2008 13:18

Rätt länge men sedan tappar man dem alla i tonåren när man inser att löpträning är nå´t jobbigt... Kan det vara så?

 
medeldist

medeldist

9 september 2008 14:48

Ja de snappar upp terminologin snabbt de små liven. Min treårings första fråga när han såg Finnkamps-5000m-loppet var: "springer du där pappa?". Fast han hade svårt att förstå varför man skulle hoppa i sandlådan (längdhopp).

http://medeldist.wordpress.com

 
Ingen bild

swyzak

9 september 2008 15:05

Det är tydligt att dom snappar upp både det ena och andra... =) Men finnkampen nästa år kanske... Får gratulera till en grym halvmara för övrigt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se