swyzak

Alla inlägg under juli 2008

Av Johan - 10 juli 2008 19:55

Eller nå´t sånt kunde det ha låtit idag. Hur kom det nu sig att det blev Trebos härliga spår i Sandviken idag då? Jo, Melker skulle upp till sin mormor och morfars stuga och vi gjorde bytet i Sandviken hemma hos svärföräldrarna... Så då var min initiala plan 1000-ingar på nybyggda friidrottsarenan bara ett stenkast från mina svärföräldrar, men den var tvärlåst, igen! Wzup upp med sånt när kommunen bygger saker ska dom inte vara tillgängliga för kommunens invånare att nyttja? Jävligt skumt, nu var det låst som Fort Knox igen... Min B-plan var långa intervaller i Trebo, som blev enligt följande:

3 x 5 km med 2' PJ: 

17:01/1.59 (3:24/km)
16:53/2:01 (3:23/km)
16:49/- (3:21/km)

Benen var på morgonpasset imorse jävligt sega och på uppv. kändes vaderna segare ändå så jag hade inga höga tankar. Att sedan ploga 3 st 5:or alena i rätt god fart kändes lite mentalt tungt, speciellt som jag innan varit helt inställd på tartan 1000-ingar... Aja, bara att borra ned och benen kändes bättre när man fick sträcka ut och dra på, men det första var redigt tung och jag trodde att det skulle nog bli ett brakpass där tiderna skulle dala, men det lättade och den sista var en dyngplogning den sista biten in... Redigt jobbigt, men faktiskt riktigt jävla skoj oxå...

Att sedan runda av dagen med att svänga förbi Junior i Fagersta och få skejta i hans ramp han projekterat ihop i skogen var lixxom bara pricken över i:t... Hur jag orkade med det? Ja det undrade jag oxå för benen var mäkta slitna efter passet.... Men allt går...

ANNONS
Av Johan - 9 juli 2008 08:22

Det vankades 400-ingar på Stadion, ett antal av 25 st med 200 PJ var på agendan. Förutom övriga klubbkamrater så kördes passet i gott sällis med Cedden, mass-sport Staffan, Simmarbjörnen och Hannes... Det var som natt och dag mot passet jag plogade själv på Arosvallen förra veckan, dom flesta 400-ingarna denna gång var snabbare än den snabbaste jag hade då och känslan var riktigt god idag, sällskap gör allt också när man slipper dra alla själv. Ett snitt på 73.8" med en sista på 68.9" känns bra i bagaget... Benen var inte så pigga på morgonens (och dagens enda) pass, en lätt fartlek på 12,9 km....

ANNONS
Av Johan - 7 juli 2008 16:52

Vad ska det bli efter middagen, valet står mellan backe eller FL i terrängen... Bägge lockar, morgondagen får utvisa vad det blev... Jisses vilket trist inlägg!

Av Johan - 5 juli 2008 18:01

Styrde bilen till Sala på lördagseftermiddagen för lite snabbdistans med Patrik med utgångspunkt från deras stuga. Ordern för dagen lydde lång uppv. med några avslutande kilometrar i under 4:00/km fart, sedan skruva upp i 10' till max 3:30 fart, sedan 25' i 3:25-3:20 fart... Med sällskap och gynnsam temperatur borde det väl gå bra eller... När vi drog igång den snabba farten så gav Patriks GPS-klocka (astromojäng) ett pip och indikerade en första kilometer på 3:16... Ok, alltså för snabbt! Farten bedarrade och vi höll resten på farter strax under 3:25 med undantag för en snabb km på 3:18 igen mot slutet... Ok, det var inte helt toklätt idag heller, men det funkade, släppte iväg Patrik på ytterligare ett par km snabbfart när jag avslutade efter 25' "snabba" minuter.... Lite stretch och nedjogg och prat med en nojjig tant som trodde jag skulle slänga skräp i hennes privata soptunna, när allt jag ville göra var att ta stöd vid min stretch mot den... Sedan rundade det hela av med tvärnajs bastu och Trocadero och skitsnack innan det var dags att åka tillbaka till the land of Power Meet... Snart dags för käk och sedan friidrott på en tv nära mig! Uppskattade 17,5 km kan vi summera dagens övningar till...!

Av Johan - 4 juli 2008 19:28

Efter den vanliga 6,5 km rundan runt Gryta och en grusad plan på nå´n timmas sömn till efter det så drar jag och Melker för att plocka upp farmor & farfar (Melkers) för badande i Skärsjön strax före Skinnskatteberg... Nu visar det sig vara hiskeligt blåsigt även om solen gassar på och sjön är till på köpet ganska kall av sig... Ett bad är helt uteslutet innan dagens andra pass som är planerat till 11-snåret. Sagt och gjort tar på mig skorna och tar en lätt tur ned till Skinnskatteberg, springer upp och kikar på Idrottsplatsen med gammal go kolstybb innan jag vänder tillbaka till badandet, 6 st koo-lopp hivas in för att iaf trigga den något slitna kroppen på lite fart!

Sen blir det hur som helst badande, fikande, ätande, solande och softande på hög nivå... Imorrn stundar löpning med Stålmannen i Sala, ska bli najs med lite sällis for once...

Av Johan - 3 juli 2008 20:05

Efter att ha kört ett obligatoriskt morgonpass på 6,5 km runt Gryta och sedan legat och pressat i solen på stranden hela dagen och var omåttligt seg var det dags för 400-ingar på Arosvallen på kvällen... I mitt huvud skulle jag köra 25x400 m med 200 m PJ. Då var inte motvindsparagrafen medräknad, på hela ena långsidan blåste det grovt emot och skalade av kraft ur benen och redan på 3:e var jag rökt. Räknade med serievila efter 10 st... Nä fan, väl vid 10 st pinnade jag på... 25 st idag var uteslutet, tokslut vid 20 st, fick den sista till den snabbaste på låga 74" det säger allt om dagen... Det hela gav ett GS på 76.5" vilket var långt från vad jag räknat med... Å andra sidan inget att hänga läpp över heller, bara att säja det igen, jävla motvind!!!

Av Johan - 1 juli 2008 20:10

Aja, d blev alternativet med tusingarna (10 st) som nu mätte 1040 m på en ny sträckning som var ganska bilfri och platt och rätt vindskyddad också... Var väl varken ett höjdar eller lågvattenmärkespass utan tämligen normalt. Hade önskat mer kraft i benen, men det var ändå hyfsat och kändes bra rent tekniskt... Det hela gav ett GS på 3:17/km vilket får anses som tummen upp! Sedan blev det stressdusch och mat osen matshopping så jag hann inte ens känna att jag var trött, det är jag nu kan jag säga! Plus hungrig igen... Så d e väl bara o blogga av och käka och invänta eftersändning av friidrotten! Sovmorgon imorgon och bara ett pass (förlagt till Sura) imorrn... Pure recovery, lr nå´t! Planen e att gå på mass 400-ingarna på torsdag kväll...!

Av Johan - 1 juli 2008 13:51

...Så har då plogperioden mot SM och alla najsa tävlingar i höst startat, inledde stentufft igår kväll med en fartlek i Trollskogen som resulterade i 11,8 km på dryga 51 minuter, fartökningarna i rätt hyfsad fart om 1' resp. 2', helt rätt val att starta så med tanke på att jag körde passet endast 45 minuter efter avslutad brakmåltid och det fick visst illamående som följd. Sedan hade det givetvis hunntis med ett morgonpass med riktigt sega ben oxå... Imorse blev det samma vanliga morgontur dvs 6,5 km på lite bättre ben och oväntat fort, dvs låga 28'. Velar lite om vad kvällens pass ska bli, antingen blir det tusingar (ej bana) eller så dyngar jag mass 400-ingar på Arosvallen då jag iaf fått klartecken att kunna träna på V-ås Friidrotts tider... thnx! Aja, det är mitt egna delikata problem, men skallen vill nog det senare alternativet, vi får väl se vilket som passar bäst i det allmäna livet dock...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se