swyzak

Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

Spänningen stiger...

Av Johan - 30 juli 2008 12:57

...eller något? Nej då det är rätt lugnt idag, tog en lätt tur till jobbet imorse, på rätt hyggliga ben, skulle gärna fått gå något långsammare men jag tyckte jag sprang lätt och beskedligt, avslutade som vanligt med 6 x koo.


Får väl ta det lite lugnare på hemlufsen som blir lite fragmenterad då jag ska stanna på ICA Grytan och hämta nya skorna oxå, sen blir skokartongslufs sista 2 km. Sen blir det bara ett soft, soft pass till jobbet imorrn bitti sen är det skarpt läge på fredag... Då har mängden (löpning) dippats rätt kraftigt denna veckan och jag hoppas det ska ge pigga ben på fredag, har inte velat lägga in nå´n helvilodag heller denna veckan då kroppen ibland (oftast) brukar reagera lite negativt på det då tror jag hellre på lätta pass som ÅH ist. för löpvila, men allt sånt där är ju rent individuellt. Och mina upplägg ang. mängd fram till viktiga lopp brukar variera, som t ex Trosa i år som ändå blev ett riktigt lyckat lopp innehöll så mycket som 18 km distans i hyfsat normal fart dagen innan, så mycket blir det inte imorrn kan jag lova...! Men det är kul att kika och spekulera hur många lösningar som kan ge olika resultat... Vilket svammel!

Oh yes, peppad på att få prova A2orna... Imorrn så... Oh yes pt. 2, peppad på att få stå på startlinjen på fredag...! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

donaldyates

21 juli 2016 07:49

Great news you shared. I am a freelance writer and working in the educational field. Students are in a great need of writing help for making a best essay paper or for completing any academic papers.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se