swyzak

Direktlänk till inlägg 11 juli 2008

Eko...

Av Johan - 11 juli 2008 12:42

...Eller vad det blir när barnen är uppflugna till svärföräldrarna, ska inte klaga det ä rätt skönt att bara ha sig själv att rätta sig efter emellanåt... Även om det blir rätt tomt av att nå´n som inte vill spela boll, innebandy eller att man ska hejja när han är ute och tränar på baksidan! Å andra sidan hämtar vi dom på söndag och drar på måndag upp till Viken (mellan Sundsvall och Östersund) på semester, då har vi alla semester samtidigt, fram tills idag har det bara varit jag och Melkern i 3 veckor...

Så Viken ser jag framemot, det var helnajs förra året utan alla moderna faciliteter som rinnande vatten, tv och annat... Snacka om att gå ned i varv, att det sedan plogades några av förra årets bättre och mysigare träningsveckor däruppe gör ju inte att det känns mindre inspirerande till i år! Fick lite tips på backar att köra i av svärfar som är uppvuxen där, så det ska jag kolla upp...

Men nu till nu, huset är städat, har klarat av ett högst ordinärt pass på 10 km i Rocklundaskogen på morgonen och det är bara att invänta att dra ut på dagens andra pass innan grillen ska dammas av och det ska lagas god mat till aftonen, som ska rundas av med Golden League på tv!

Imorgon är planen backpass som huvudpass sedan ska vi faktiskt på Kent & Håkan Hellström i Eskilstuna på kvällen. Japp, lyckades på nå´t höger vänster vinna biljetter till konserten från VLT, najsness! Även om jag bokstavligen avskyr Håkan Hellström och inte är det största Kent-fanet jorden skådat, även om dom är helt ok... Så det ska bli riktigt kul, livemusik är alltid skoj och jag har säkert ändrat åsikt om en del under kvällens gång... Geez, vilket långt inlägg, dags att cykla och köpa grillkol...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se