swyzak

Direktlänk till inlägg 16 juni 2008

Snart semester - dagar kvar!

Av Johan - 16 juni 2008 13:02

6,8 km, 28:00 - Gryta Runt Halvt sovande första kilometrarna, inte direkt pigg i benen, men det var klassisk morgonrunda, gick förvånansvärt snabbt ändå.

 

16,9 km, 1.11:22 - Flygplatsrundan från jobbet t/r Kanonkänsla, inte riktigt lika snabba och rappa ben som i helgen kanske, men bra ändå

 

Två pass idag, det första inget att orda om. Pass två blir på lunchen och i ömsom regn, ömsom blåst så flyter löpningen på kanonbra faktiskt, startar lugnt och fint och jobbar succesivt upp farten. Aldrig så att jag får jobba speciellt för det utan det bara flyter lixxom, passerar intervallrakan i hamnen och trycker en tusing på 3:23 i kraftig motvind, det känns också riktigt bra. Bara att flyta på sista biten till jobbet för lite mat!

Ja, det är ju bara i skrivande stund ganska exakt två arbetsdagar kvar, då slutet av veckan bjuder kryssning på Ålands hav med jobbet och vi drar på onsdag vid lunch. Tänkte jag skulle försöka uppleva kryssningen från en annan vinkel och bli idiotförklarad på kuppen, men båten har ett "löparspår" på övre däck, vilket idioten jag tänkte bruka en del. Inte för att jag inte tänker njuta god mat och gott sällskap. Men the usual kryssning dricka en miljard öl hela natten tänker jag skippa... Men det ska bli riktigt skoj iaf, bara vi hittar nå´n tv så vi kan se Sverige-Ryssland på kvällen bara! Sen börjar semestern med midsommarkalas... antar att det kommer bli lite sporadiskt med uppdates på bloggen framöver... Men när tillvaron blir mer strukturerad så blir det mer stuktur här också... 

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

17 juni 2008 08:30

Båt med löpbana på roofet!? Fi fan! Där skall jag osså semestra. Fasiken va gött med lite semester. Njut!

http://patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

17 juni 2008 10:05

Löpbana är väl kanske att ta i... det är väl nå´t spår på 200 m på övre däck... Får väl armbåga mig fram bland flanerare, men det ska bli intressant... Hur många varv pallar man innan ledan kicks in... iPod kan nästan behövas...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se