swyzak

Direktlänk till inlägg 27 maj 2008

Varmt igen...

Av Johan - 27 maj 2008 08:17

...Jaha så ramlar rapporterna in om att det vankas 20-25 grader på lördag inte vad jag önskade men så är det också den risken som finns med Stockholms maran, besides så blir förutsättningarna lika för alla så det finns ingen poäng i att gnälla. Däremot blir vikten av att ha ett konfortabelt 1:a varv så mycket större och jag önskar att Västerbron på första varvet inte känns som förra året för då vet jag att det kommer bli en tuff dag!

Vidare rör det sig väl minst hundra taktikscenarion för hur loppet ska springas i mitt huvud, vilket det blir? Inget av dom skulle jag tro blir väl nå´n improviserad historia under loppets gång. Det ända bestämda är vilka skor det blir, det kan inte bli Katana-dojjorna hur mycket jag än skulle vilja då jag under lördagspasset fick skavsårskänningar av dom, så Pumisarna får jobba på lördag...

Ang. det jag berörde igår om att känna sig seg i kroppen innan hittade jag lite om det på Ryan Halls blogg i hans post om London -08:

"Usually, when I am training hard, I just expect to feel normal or a little tired but the last week I am hoping for some euphoric feeling that usually never happens"

Och det gick ju ganska lysande för honom ändå kan man väl lugnt säga...

Sen har man ju gott om tid till övers just nu för att känna efter om man börjar känna sig sjuk eller massa annat...

Idag blir det inget tränat, blir bara jobb sen hem och umgås med Melker och laga lite mat och fixa hemma... Imorrn stundar en fjuttig bit med 42kp. 

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

27 maj 2008 14:04

Chilla nu Mannen.

Slappna av och mixa in lite mental fokusering. Det enda du skall känna före och under loppet är total känsla av trygghet. Du har genomfört din träning precis så som du önskat och nu handlar det bara om att utföra det träningen syftat till nämligen att så snabbt som möjligt springa SM.

Fokusera och rulla bara med.
I 42.2 km.

http://patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

27 maj 2008 14:20

Jag e hyfsat lugn och har total självförtroende i att min träning gått precis som den ska. Sen kan man ju alltid sitta och spekulera i hur man ska utföra dom dära 42,2 km för att det ska gå så fort som möjligt! =)

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se