swyzak

Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

En eftermiddag till sjöss!

Av Johan - 22 maj 2008 18:36

Inte var dag man får chansen att fara iväg med Lyxyacht ut på Mälaren, sämre kan man ha det i solgasset. Rätt uttittade från fiket i hamnen blir vi när vi lättar ankar. Skulle nog oxå fundera om jag såg en så´n som mig själv äntra en båt som den vi äntrade, glassigt var ordet.

Efter nå´n timma och ett par öl (för dom övriga) ankrar vi och möts upp av en tjomme med en mindre båt med en anordning för lerduveskytte med tillhörande hagelbössa, nu jävlar ska det pangas lerduvor till vi blir lomhörda. Jo tjena, hur lätt var nu det? Vad jag for sure vet är att nå´nstans utanför Tidö-Lindö ligger det en heldriva med lerduvor helt intakta på botten. För att vara så många som sköt var det ruggig felprocent. Men jag antar att vi alla kommer känna oss lika ömma i höger axelparti åtminstone. Sista omgången lyckades jag iaf enligt utsago "nudda" två lerduvor (counts as a hit), själv såg jag det inte och anar nästan att lerduveliraren sa det var träff i ren empati med mig.

På det följde salladsbuffé i solskenet och färd tillbaka till sta´n igen och vips som en käftsmäll är man tillbaka här igen, på jobbet i det bryska verkligheten och inser att man ska jobba 3,5 timmar till.... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se