swyzak

Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Premirämilen - eller en lättnadens suck

Av Johan - 30 mars 2008 17:52

Ska inte sticka uner stolen med att jag fick mig en rejäl funderare efter måndagens Påsksmäll, var det bara underlaget som kunde lastas för det skrala resultatet? Visst är jag en månad längre in i maraträning och lika långt ifrån det senaste "snabba" passet, men ändå... Så det var med visst tvivel på hur det kunde gå som jag ställde mig på startlinjen i solgasset för Premiärmilen, sedvanligt gruff i starten men sedan flöt det på fint och första kilometern löptes löst och ledigt på 3:16, kändes helt ok, vilket första kilometern bör göra iofs, nästan oavsett fart! Plockade lite folk runt grusvarvet runt Stora Skuggan, men det började redan tidigt kännas lite för jobbigt och återigen tvivlade huvudet. Och ned Mayfly-Olof flög förbi vid strax efter 5 km som löptes på 16:52 så var jag i en rejäl svacka både mentalt och benen kändes rätt döda, skulle man klappa genom helt? Och när jag några hundra meter senare sprang förbi Oskar Landin som hade brytit var tanken frestande, ånyo... Men fan, nej, bit ihop kör på, lyckas mobilisera krafter och på grusvarvet går jag ikapp och förbi en löpare och ikapp en kille från Hässelby... Plockar honom i sista stigningen, men lyckas inte plocka fram det lilla, lilla extra på sista kilometern som visserligen löps på 3:13 (kort?) och han kan spurtslå mig. Går in på en 15:e plats på tiden 33:49 visserligen inte i paritet med ML eller Hässelby... Men givet omstämdigheterna och bristen på snabba pass så är jag riktigt, riktigt nöjd!

Det var med en lättnadens suck jag åt upp bullen efteråt och gav mig ut på nedjogg för att skåda trafikinfernot.... men det är en annan historia....

Lite hastig hafsig tolkning av det lite halvblåsiga solskensloppet idag.... Ny vecka stundar, nya pass... phew!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sussie

30 mars 2008 21:41

Tvärtom, sista kilometern var lite lång! På uppvärmningen joggade vi förbi 4:an och de höll på att leta efter den sprejade 9:an. På nerjoggen sprang vi samma väg, men på vägen, och där satt den! ca. 4 sekunder sent enligt italienskt test. Tänk på att sista kilometern är plätt-lätt!

 
Walter

Walter

30 mars 2008 23:25

sjysst tid med tanke på träningsmängden. grattis till placeringen!

http://running.walterw.de

 
Ingen bild

swyzak

31 mars 2008 08:29

Aha, tack Sussie måste lära mig Italienska test... =)
Thnx Walter... det kändes bra, eller nu ljuger jag det var jobbigt!

 
Ingen bild

Berglund

31 mars 2008 10:25

Du såg ganska fokuserad ut vid varvning i alla fall, synd att du inte vann spurten bara. Nästa gång så!

 
Clark Kent

Clark Kent

31 mars 2008 16:49

Bra kämpat i vinden igår Mannen. Bra skalle hela vägen trots att benen inte var helt på humör. Visst ere skönt när de serverar bulle direkt efter loppet så man kan tröstäta lite!? :)

http://patrik.familyengstrom.com

 
Ingen bild

swyzak

31 mars 2008 19:25

Jepp det e smått fantastiskt... samma bullar som efter maran... Men då växer dom i munnen... skumt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se