swyzak

Direktlänk till inlägg 26 mars 2008

The windy city

Av Johan - 26 mars 2008 09:53

25 km, 1.37:38 - Runt hela stan knixandes typ Fartlek i 42 kp enligt 14/18/22/26' med 2' PJ. Sjukligt bläsigt, helt vansinnigt!


Madre dios vad det blåser ute idag, på schemat för dagen är lång 42kp fartlek enligt samma modell som i torsdags, fast längre. På nå´t sätt kan jag önska mig tillgång till löpband dagar som denna, men nu har jag inte det så det e bara att borra ned huvudet djup och köra, med så mycket blåst så bör det bjuda medvind nå´ngång i alla fall, eller?
Sen är det väl så att det är svårt att påverka dom yttre faktorerna och ingen annan lär springa passet åt mig och om så vore så skulle inte jag åtnjuta effekterna av det ändå... Äh va fan, spring nu!

Intalade mig innan att vinden inte skulle vara en "issue" för jag kunde inte påverka den, nu tillhör dock motvind en av mina värsta grejjor här i världen näst efter slut på Cola hemma typ. Valde att testa med dom nya dojjorna som ska få förtroendet den 31/5, intet ont att säga om dom faktiskt, första biten längs med Lögarängen flöt ruggigt bra, benen mkt fräscha och jag trodde på en grymt bra resa. När jag vek av mot norr på Bäckby mötte jag vinden, att hålla upp farten blev en total kamp och ansträngningsnivån låg gräsligt högt. Kämpade mot fram till Rönnby där jag insåg att det skulle bli dryga 10-12 km till i motvind om jag inte reviderade kurs. Sagt och gjort och vips flöt det på ruggigt bra, så om man bortser från den inledande biten kändes det riktigt bra, även om krigandet inledningsvis färgade av sig i slitna ben onödigt tidigt! Aja, it´s all done now!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se