swyzak

Alla inlägg under januari 2008

Av Johan - 4 januari 2008 08:37

Ja, eller ska hjälpa en kompis att bära en tvättmaskin iallafall. Så där är kopplingen till rubriken! Veckans många "långa" arbetsdagar är snart slut, avslutar med jobb till 12.00 sedan ett kort lätt distanspass med lite fartinslag.

Ikväll blir det minsann hemmagjord pizza.... mmmmm, mmmmm! Ska handla toppingen till den efter jag varit till gamla huset och spacklat lite granna i eftermiddag! 

ANNONS
Av Johan - 3 januari 2008 12:26

7,4 km, 33:41 - Hem till jobbet via lite knixar Lugn fart, lite trött från gårdagen, 5-10 cm snö på vägen driver 100% bättre än gårdagens underlag


7,4 km, 34:55 - Jobbet via lite knixar hem Lugn fart, glashalt en vurpa och lite seg i kroppen.Wow, värsta Narnia-landskapet när jag sticker näsan utanför dörren, snö som ännu inte hunnit blivit bortplogad och ett ymnigt snöfall. Det är planen för två lugna fina pass idag, blir smartast t o r jobbet! Färden dit kommer kandidera som ett av årets mysigaste pass, snöfallet bekommer mig inte alls utan bara flyter fram behagligt på oplogade cykelvägar. Löpkänslan alls inte kantig idag, helt skönt! Hade kunnat springa hur länge som helst imorse! Blir det lika mysigt i afton? Troligen inte, men samma väg blir det!

Blev inte riktigt lika mysigt hem, lite trött i benen och sedan var det tokhalt ute, inte sandat alls. En dråplig vurpa blev det också precis som jag skulle springa om två tanter på torsdagskvällspromenad... duns!!! 

ANNONS
Av Johan - 2 januari 2008 09:27

6,5 km, 29:04 - Hem till jobbet Lite seg i knoppen men generellt bra ben. 4 x koo.


15 km, 1.04:54 - Jobbet till gryta runt Finnslätten och hem Varav 40' prog. SD, större merparten var riktigt halt underlag, kändes riktigt bra dom sträckor det gick att springa på hyggligt, lite "kantigt" dock! 


Vet inte om det mest är psykiskt att sviterna efter dålig sömn och dylikt från nyårsaftonen sitter kvar under morgonens pass, åtminstone under inledande delen. Detta släpper och det enda störande är väl att det är bakhalt stundtals. Hittar några barmarksbitar för 4 x koo som känns mycket bra! Hoppas att snön smälter bort något till kvällens (20.00) prog. SD som ska föra mig hemåt, underlaget kommer vara helt avgörande för vilken fartjag lyckas uppnå...

Annars är det full fokus nu, även om det var ohyggligt skönt att bara slappa bort en heldag som igår, vi brände av nästan en hel säsong av Hipphipp på DVD som vi fick i julklapp... På söndag första tävlingen på den korta inomhussäsongen (4 st tävlingar inplanerade) och när den är avklarad så är det bara och packa väskan för träningsläger i Portugal! Kan inte låta bli att vara mentalt väldigt fokuserad på maran i Sthlm redan nu... speciellt som dom två senaste långpassen känts så bra!

Får göra en liten efterpost om gårdagskvällens SD-pass, prog. i trakterna 3:45-3:30 vid gynnsamt underlag var planen. När jag klev ut var underlaget ett helt annat än på morgonen, isigt och bakhalt på väldigt många ställen. Att jag sedan kände mig smått gravid eftersom jag stack iväg bara timman efter ett helt paket färsk tortellini med svamp och pesto slunkit ned i magen och låg och studsade runt! Lyckas få upp farten kring säkerliga 3:45 rätt snabbt, men varje stycke med baksläpp sliter duktigt på både psyke och kropp. Men lyckas hyfsat progressivt och troligen få upp farten något ytterligare, känns ganska bra t o m... Sista 2,5 km genom Gryta hade skridskor varit att föredra, men stretar på så gott det går, stannar vid ICA Grytan och joggar sedan hem igen! Lite jobbigt! 

Av Johan - 1 januari 2008 13:56

Nyårsdagen, årets mest avslagna dag. Så även för egen del, med tanke på gårdagens synnerligen lyckade fest hemmavid är det skönt med vilodag idag. Det bjöds ett digert buffébord igår som vi ska avnjuta resterna av ikväll, om jag kan förmå mig att framkalla hunger innan dess!

Annars blev det en timslång promenad i snöslasket bara, lite trött efter ynka 5 timmars sömn... Men det var och är det värt!

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se