swyzak

Direktlänk till inlägg 27 januari 2008

"Heja pappa i din nya fina keps"

Av Johan - 27 januari 2008 20:13

Upplands-DM i V-ås, 3000 m, 3:e plats, 9:12.77

Så fick man då chansen att springa på hemmaplan till sist, antalet långa lopp i den här staden är inte många till antalet, men när det väl bjöds 3000 m i Friidrottshallen var jag inte sen att nappa på det alternativet... Dagen (lörd. 26/1) startade med en lätt jogg över 3 km längs Mälaren alltmedan Didrik hade fotbollsträning, oftast svårt att säga nå´t om kroppens status utifrån dom joggarna, 4 x koo-lopp också som heller inte gav indikationer åt varken det ena eller andra hållet. Efter att ha genomlidit en handbollrysare på tv så blev jag avdroppad av familjen vid friidrottshallen, dumpar prylarna och sticker ut i krokarna runt omkring för uppvärmning, en inte alltför angenäm känsla finns i kroppen, en känsla av energitomhet... Men, men nu är man här och det är bara att bita ihop och köra to the bitter jävla end! Innan start snackar jag mig samman med en annan kille från Rånäs som har 9:12 som bästa tid om att vi ska försöka samköra, läter helt ok. Sedan hör jag honom snacka lite med Fredrik Swahn om att hänga på deras första 200-ing iaf.... "Hmmmmm, hur ska man nu göra, go with the flow bara". Starten går trycker igång klockan och tar rygg på killen från, enligt plan ligger vi med i 300-400 m strax efter tätduon, innan anståndet succesivt ökar. Vid 1000 m går jag upp och förbi och tänker ta mig an dragandet en stund. Nu blir dragandet dock permanent ska det visa sig, inte riktigt vad jag tänkt... Och det känns som att chansen till sub 9:10 går förlorad nå´nstans mellan 1500-2000 m... tyvärr har jag nog där ett eller par varv i för lusig fart.... Varje varv ropar Melker dock "Heja Pappa" vad jag inte hörde är att han ropade "Heja Pappa i din nya fina keps!". Den nya fina kepsen som egentligen är den gamla solkiga kepan från Stockholm Marathon... Får bita ihop ordentligt när den verkliga 3000 m tröttheten ånyo slår in vid 600 m kvar... Försöker öka ytterligare sista 400 m, går det, nja... möjligen, min tidtagning är helt bortsjabblad och jag har egentligen noll koll på hur jag gått! Blir total-trea åtminstone... Senare visar det sig vara på nytt PB 9:12.77, med lite nja feeling!

Idag blidde det 13 fina och lätta kilometrar för att driva ur allt ur benen... Nya tag och ny vecka stundar....!

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

28 januari 2008 09:26

Gratz till nya PB:t! Det tar sig för varje lopp. Jag är helt säker på att du med två till kommer närma dig 9:05. Nu har jag Flanell-Hannes och Larsa fått upp farten rejält (8:51/8:52) så med dem i startfältet så kommer du dras med till ännu snabbare tider.

Och du vet väl hur det är? Desto segare ben på uppvärmning desto bättre brukar det gå på tävlingen. Nästan iallafall... :)

http://patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

28 januari 2008 12:11

Jag har sökt med ljus och lykta efter resultat från i söndags utan resultat... Men det var snabbt remmat av dom... Jag skulle helt enkelt ha hakat på Swahn i lördags... eller inte... =) Segast ben på uppvärmningen vinner eller hur är det! Thnx mannen, ses i Sätra nästa tisdag iaf...!

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se