swyzak

Direktlänk till inlägg 16 januari 2008

I väntan på vadå...

Av Johan - 16 januari 2008 19:06

10,2 km, 45:41 - Jobbet hem via Lillåudden och Finnslätten Rejält seg, riktigt tafflig känsla rakt igenom 


Öppnade nyss min mailbox och fick en skiss om ett kommande pass som ska köras och fann det klart utmanande. Hade jag fått samma pass tilldelat när jag tävlade aktivt ”förra gången” hade jag gått av bokstavligen. Jag minns intervallharvande på Trollebo IP i Hallstahammar så kolstybben yrde, eller så fort gick det nu inte. I den bästa av världar sprang jag 1000-ingar på 3:25, tydligen bra nog för att jag skulle få åka på ett helgläger på löpargymnasiet i Sollentuna tillsammans med andra förmågor skulle vi träna tillsammans med löpargymnasiets förmågor. Vi andra hade redan lagom passerat bäst-före datum för att kunna söka dit och det fanns nog inte ens i min bok. Första kvällen skulle vi köra ett backpass, min tränares tro på mig eller undertro på fantomerna från löpargymnasiet var stor, då han vid gruppindelningen trodde att jag skulle hänga på dom. Aldrig innan hade jag forcerat en sådan backe eller för den delen blivit så ifrånsprungen heller, vet inte vad som var värst att bli ifrånsprungen eller att vara toksyrad halvvägs upp? Helgen fortlöpte och frånsprungen blev man gång efter annan. Vet inte var jag vill komma men det, men kul var det på något vis... för vansinnigt många år sedan!
Oja, Melker sa häromdagen ”Ja vijj ha spjingkjädej”...var kan han ha fått det ifrån? Kanske blir en löpare av honom, vem vet! Vad dagen anbelangar blir det 10 km distans hem från jobbet i afton, lugnt och fint! I väntan på vadå? Jo att få springa hem...!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sussie

16 januari 2008 20:20

Han e klok! Både shopping och löpning i ett, om han bara inser att han ska kombinera det med Cola så e han redo för vuxenlivet! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se