swyzak

Alla inlägg under december 2007

Av Johan - 21 december 2007 08:37

6,5 km, 28:44 - Gryta Runt Påtagligt oansträngd faktiskt trots tidpunkten.


15,8 km, 1.10 - Friidrottshallen 2 x 10 x 400 m, 200 m PJ, serievila 1' + 200 m mellanjogg. GS: 73,4... Jävligt jobbigt


Ute strax efter fem lite vimmelkantig höll jag på att komma iväg utan tightsen iförd inget annat än underställ på benen, halvvägs i skorna kom jag på att det var nå´t som inte stämde. Väl ute gick det riktigt bra, upplevde det som jag höll en lugn och behaglig takt hela vägen runt.
Till lunchen bjuds det upp med 20 x 400 m i Friidrottshallen, ska vara lyhörd ånyo och se om det måste delas upp på två serier eller ej, men ambitionen är att köra allt rakt av. Valet står till Brooks ST Racer i skoväg idag, känner att vaderna tagit onödigt mycket stryk av alla kval. pass i Mayflys, måste nästan fixa ett komplement till dom skorna för intervallpassen. Men det blir en senare fråga!

Med facit hand efter passet så fick det bli två serier med 60" vila + 200 mellanjogg, kände mig alltför sliten redan vid 5 så räddningen var ånyo serievila... Men å andra sidan kände jag att jag kunde hålla upp passet bättre efter det, annars hade jag nog kört det i botten! Och ett GS på 73,4 var ganska enligt planen så jag är nöjd!

Att sedan arbetseftermiddagen som ännu inte är slut iofs tok en ruggig vändning till den mest kaosartade i mannaminne är en helt annan historia, har iaf ännu förhoppningar om att hinna shoppa några julklappar innan affärerna stänger ikväll, men det beror på hur det går här! Annars får man glädja sig åt att SVT visar en Led Zep spelning från 1979 ikväll kl. 23.10 Då tänkte jag vara hemma iallafall! 

ANNONS
Av Johan - 20 december 2007 20:45

...Kik i min mapp med filer på jobbet och jag hittar denna bilden från ALJ-Open -07. Strax efter prisutdelningen när Patrik fått mottaga en stilig gammal degbunke som segrare av tävlingen. Jag hade ägnat mången sömnlös natt till att fundera var en så vacker trofé får äran att stå i ett hem. Jag behöver inte fundera längre, Patrik leverade ett svar på årsfesten i lördags, han fick inte behålla den. Men vissa vandringspriser kanske är bäst som just vandringspriser!

Annars ser man framemot en morgondag med en så´n där trevlig väldigt tidig morgonlufs runt Gryta, en sån där morgon i total stilltje och lugn. Typ raka motsatsen till vad lunchpasset är ordinerat till, nämligen 20 x 400 m, fram med pannbenet och ned till friidrottshallen bara! Sen blir det julledigt i elva dagar eller vad någon själ på jobbet räknat ut...

ANNONS
Av Johan - 20 december 2007 12:44

14,8 km, 1.03:11 - Jobbet rocklunda 10:an Bra känsla idag trots träningsvärk från gårdagens backar


Idag gör jag ett undantag och pluggar in mp3 i öronen och kör passet, kan det berott på att benen var sega innan och jag ville ha en mental trigger? Ja, kanske det... Så kompad av Led Zep och Queen bär det ut i Rocklundaskogen. I sann progressiv anda med klart bättre ben än jag förtjänat efter gårdagskvällens backslakt! Nu gäller det att färdigställa två tidningar innan jul... Och ja, 400-ingar imorgon...! 

Av Johan - 19 december 2007 10:47

6,5 km, 28:44 - Hem till jobbet Väsentligt mycket bättre ben än igår.


17,6 km, 1.30 - Djäkneberget Backe 8 x 310, 8 x 210, troligen längre. Riktigt jobbigt.


Kändes redan från steg 1 idag att benen var bra mycket lättare än igår, även om vaderna ännu är något stela så är det på inget sätt jämförbart med gårdagen, skönt!
Efter jobbet kl. 20.00 blir det backpass, årets första, känns ruggigt skoj då backe är en träningskomponent jag verkligen gillar och har alltid gillat. back in the days kunde jag stryka distansblock om det blåste för mycket och köra backe istället... Redan då ogillade jag blåsten uppenbarligen!

Av Johan - 18 december 2007 11:52

6,5 km, 29:03 - Hem och till jobbet Duktigt sega ben och vaderna kändes som om dom sprungit fort igår.


12,6 km, 57:13 - Jobbet delvis Rocklunda 10:an (7,5km) Hem Sega ben ånyo, något lättare sista 2,5 km


Hoppas på bättre ben till eftermiddagen då färden går genom Rocklundaskogen och hem, det ska bli najs! Annars är jag mest bitter på Svensk Fast.....

Vet inte om det var så najs i rocklunda idag, eller det är alltid soft att komma ut där och springa, jag var nog den enda som trotsade kylan och fick Wassbergfrost i skägget!

Av Johan - 17 december 2007 13:20

6,5 km, 28:26 (lr nå´t) - Gryta runt Bra mycket bättre ben än igår, på låg ansträngning trots tidpunkten 05.10


11,8 km, 1.15 - Friidrottshallen 2 x 8 x 300 m (gs: 51.4) 200 m joggvila, segt som snor


Dagens första pass i bitande kyla, första gången man drar på sig långkallingar under tightsen det säger allt! Benen mycket studsiga...

Andra passet på lunchen i Friidrottshallen, 2 x 8 x 300 m står på agendan, planen var att köra igenom allt utan serievila, yeah right! Redan efter andra intervallen står det klart att jag inte får något gratis och att det troligen är Karlssons klister på tartanen idag... Serievila blir räddningen 2'. Sätter fart igen och första intervallen efter vilan framstår jag att stå stilla, men det visar sig med facit i hand bli den snabbaste på hela passet! Rejält kokt i benen på dom sista 3... Kan väl konstatera att dom extra 100 m i 1500 kp verkligen kändes idag! Joggar ned till jobbet och stannar till för lite choklad och cola på kiosken.... All in a days work!

Ikväll ska det skrivas julkort och kanske monteras dimmer och ätas falafel är planen... 

Av Johan - 16 december 2007 19:24

6,5 km, 28:44 -Gryta Runt Bra ben, lite trött bara. 5 x koo.


Kan inte påstå att jag var bakis efter festen, men att vara vaken till 01.00 hör inte till vanligheterna längre. Var en redigt trevlig tillställning med mat i drivor och god dryck och ett dessertbord som inte gick av för hackor direkt! Sjukt kul var det.... Somnade sedan på stört på Walkers soffa, steg upp åt frukost utan att skada mig på Haile, högg ett tåg hem till V-ås...

Kom ut vid 16-tiden på en kort bensträckare bara... inte nå´t direkt att rapportera om den....

Veckan kan summeras till 119.5 km blir nu två veckor till i liknande mängdväg innan vi går in i inomhustävlande och då kommer träningen på intet sätt bli lika volymiös (finns det ett ord som heter så)...

Oja, Melker sa idag att han önskade sig en pinne i julklapp!

Av Johan - 15 december 2007 09:17

21,1 km - 1.34:17 Lite överallt Mentalt segt att ta sig ut, annars bra med god fart på låg eneginivå från andra hälften (innan-frukost-löp)


Årsmöte med fest med klubben i afton, skoj.... thats it!

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se