swyzak

Direktlänk till inlägg 30 december 2007

Långpanneben

Av Johan - 30 december 2007 14:14

13,6 km, 58:39 - Hem - Rocklundasnurr - Hem Något stela ben i början, blev klart bra till sist, 4 x koo.


Kom ut efter storstädningen, lite för dåligt fylld med mat såklart så ett grovt energidipp infann sig efter halva tiden, för sent att göra nå´t åt då och bara att köra på. Trodde inte benen skulle vara slitna efter gårdagens långpass då jag kände mig helt fräsch hela kvällen igår... Men dom var inledningsvis inte så jättebra och tempot blev därefter, men det redde upp sig! Glädjande att se så många löpare ute i Rocklundaspåret också, känns kanonbra att ha såpass nära dit som det ändå är, möjligheterna att variera sig är väldigt många där... känns verkligen toppen!

Lite mer om gårdagens långpass som styrde iväg mig i medvinden mot Skultuna i det grådassiga vädret, vid vändningen vid Skultuna kyrka korsade jag Svartån och tog vägen förbi Skerike tillbaka, in i en grov sid/motvind. Höll ändock en bra fart hela vägen, givetvis med sin kulmen under den sista milen, fick dryga ut med lite knixar på Rocklundaspåret och Skallberget också... Riktigt skönt pass!

Veckan kunde julstök till trots tillskrivas drygt 12 mil+. Vilket var helt enligt plan varken mer eller mindre... Blir ett pass imorrn oxå, sedan nyårsfest med massa folk hemma hos oss, kanske t o m värt att ha lite ont i huvudet för den sakens skull på tisdag? Så vila är planerat på tisdag iaf, sen full fokus på 3000 m i Eskilstuna på söndag 6/1...!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se