swyzak

Alla inlägg under november 2007

Av Johan - 15 november 2007 20:57

6 km, 28:57 - Morronjoggsvarvet Bra ben för att vara så tidigt.


19 km, 1.14:57 - Vallby outbax och massa annat Fartlek 4 x 1/2/3/2/1'  med 30/90" joggvila och som vanligt 3' mellan serierna. Bättre underlag denna gång resulterade i bättre fart i dom bra benen, fläckvis rätt halt, men överlag bra...


Vad att säga om dagens träning? Morronjoggen var helnajs när jag väl beslutat mig för att lämna den varma sköna sängen. Filosoferade som bäst när jag passerade VL garaget, ökänt tilhåll för massa fåglar. Detta hade jag glömt och blir briskt väckt ur mitt filosoferande av hundratals fåglar som skrämts av min närvaro och flyger iväg hyfsat nära, tankarna går till Hitchcocks klassiker... Överlever dock och kommer hem!


Lunchens pass blir ett fartlekspass, utskissat av mig själv och rätt tufft, men underlaget är mycket bättre idag och jag kan få upp en mer acceptabel fart denna veckan. Och det blir rejält jobbigt med bara 30" vila mellan 3' och 2' ökningarna på varje serie. Väl tillbaka på jobbet är det så hektiskt att allt jag hinner få i mig är en bar och vatten innan jag på 3 fikat skickar i mig lunchlådan, inte helt optimalt, men nu blev det så.

ANNONS
Av Johan - 14 november 2007 12:31

10,5 km, 46:18 - Bäckby/Råbysvängen Nja, benen inte så pigga idag, ganska väntat dock. Dom fick gå i behagligt tempo hela vägen runt.


Efter en gårdag som igår kunde jag inte begära eller vänta mig pigga ben. Så planen var all along att köra lugnt och låta kroppen återhämta sig. Skön tur som startade längs Lögarängen med Mälaren i blickfånget, att sedan scenariot utböts i några av stadens mindre charmiga ställen fick jag leva med helt enkelt... Bakom mina solglajjor idag! 

ANNONS
Av Johan - 13 november 2007 12:08

5,8 km, 27:53 - Jobbet t/r Hovdestalunds K:a Bara lätt "röra-på-benen-pass" i 0% ansträningning. Mycket god känsla, hoppas den bibehålls till kvällen.


30 km, 2.14:26 - Morronjoggsvarvet x 4 Mkt bra ben, störande mage som typ krampade från varv 2, släppte något under varv 4. Lite stumma ben i klättringen upp mot Viksäng på sista varvet.
Prog. 4 x 6 km: 28:24, 26:50, 24:34, 23:03


Blev lite halv skeptisk när jag stack ut huvudet för att dra iväg vid 20.20 igår kväll och såg att det snöade. Men det var bara att bita ihop och köra på! Benen mycket bra, dock som beskrivet en bökig mage från varv 2 och det kändes som besvären ökade i takt med farten, också bara att försöka bortse från. Sista varvet kändes också det mycket bra, klart att klättringarna upp mot Viksäng på varje varv är något som sätter sig, men på plattpartierna gick det riktigt bra.

Kan ju jämföra passet mot samma pass förra året och bara konstatera att tiderna överlag är rätt mycket bättre, det känns ju riktigt bra...

Försöker klämma i mig lite föda när jag kommer hem, efter att magen lugnat sig går det bra och efter en dusch somnar jag oväntat fort, brukar alltid ha svårt att somna efter ett tufft pass, idag kraschar jag efter bara ett par sidor i boken... skönt! 

Av Johan - 12 november 2007 12:35

14 km, 57:44 - Jobbet och runt Vallby outbax Benen fortsatt pigga och bra.

Ganska mycket snöfria områden idag och det drev på riktigt bra, sedan är det klart att det finns partier där man var som Bambi på hal is istället. Men överlag kändes passet riktigt bra.

En lite rolig anekdot från helgens bröllop, det blev lite halvstressigt på lördagen då min sambo skulle sjunga i kyrkan och därför var tvungen att vara där i god tid. Till saken hör att kyrkan låg 30 minuters färd inkl. bilfärja från Lysekil. Så det var bara att checka in på hotellet, jag sprang äver gatan till första bästa korvmoj köpte oss två veg. burgare. Tillbaka till hotellet, mosade i mig den på 2 minuter utan att ens känna smaken, hoppade in i duschen flög i finkläderna, försökte göra en slipsknut (hopplöst). Sedan drog vi iväg! Slipsknuten fixade jag i väntan på att bröllopet skulle starta, men när jag skulle ta av mig rocken fann jag till min fasa att jag i all hast glömt kavajen på hotellrummet... Damn!

Av Johan - 11 november 2007 20:37

10,5 km, 44:21 Flrygplatsrundan lång Bra ben efter en vilodag, dock energitorsk efter 4-5 km, funkade iaf rätt bra att pjöla igenom passet. + 4 x koo-lopp + skolning (hälkickar & vristlöpning enb.).


Damn hur mycket och god mat kan man få under dessa saker kallade för bröllop? Svar: typ hur mycket som helst...! Har ätit sjukligt gott och mycket i Lysekil som f ö var en idyll av sällan skådat slag... Morgonens promenad på klipporna i solsken var bara för mycket! Att man sedan blev bortsplacerad bredvid snorkfröken var inget man kunde göra nå´t åt. Var en mycket trevlig tillställning på det hela taget!

Av Johan - 9 november 2007 16:40

16 km, 1.08:28 Vallbyoutbax plus loads more Benen blev bättre och bättre genom hela passet, lite längre än planerat men jag var tvungen att utforska lite.


Inte direkt sega ben på dagens pass men det känns alltid att dra iväg längs Skultunavägen som segar sig uppför i  2-2,5 km. Men benen piggnade till ju längre passet gick och i takt med att regnet ökade. När jag kom till min gamla gymnasieskola Wenströmska beslöt jag mig för att vika ut en avkrok på 2,5 km slingan som går i skogen där, såg inte ut som jag mindes den (från alla gympalektioner när jag bad om att få springa där 4 varv istället för att spela brännboll). När jag sedan vek av den långa böljande rakan genom Råby till Hammarby drev det på riktigt fint utan att för den skull lägga större ansträning bakom löpningen. Avslutade med den fina backen upp mot Oxbacken och därifrån bara raka spåret nedför till jobbet och en varm dusch... Då man vid det laget var duktigt blöt av allt regn! Perfekt med en hel dags helvila på det här nu... Äta gott, dricka gott och ha kul... 


Verkar stupa med löpning i Lyskil, vi är inbokade på brunch och massa på söndagen, så det verkar dumt att stressa något när vi ändå är där för att ha kul.

Av Johan - 9 november 2007 09:34

Är vad som står på agendan, är bjudna på bröllop i Lysekil imorgon. Det ska bli riktigt trevligt, man kan alltid räkna med förstklassig mat och dryck på bröllop... Sen verkar Lysekil ligga riktigt fint, så bara det i sig ska bli kul att se! Bara vädrets makter gör bilresan ned hyfsat behaglig också...

Givetvis finns det lösa planer på att springa ett pass därnere på söndag morgon, ruggigt nyfiken på att se staden på det viset. Men det får tiden utvisa, kläderna packas väl med iallafall...

I eftermiddag stundar hur som helst ett lugnt och fint distanspass på strax över timman är planen. 

Av Johan - 8 november 2007 19:51

6 km, 28:34 - Morronlufsrundan Kändes som jag höll en riktigt låg fart och trodde på en mkt långsammare tid, lätt förvånad!


20 km, 1.23:22 - Vallby outbax plus massa annat Snabbt var planen, underlaget var vansinnigt, gick fort där det gick att springa fort


Om morgonpasset kan man inte orda speciellt mycket. Lunchpasset däremot, fartlekspass 3 x 2/3/4/3/2' var ordinerat med 90" joggvila och 3' joggvila mellan serierna. När jag gav mig iväg såg jag att i stort sett alla cykelvägar var täckta med fruset snöslask, kuul!!! Planen var att springa hyggligt fort, nu blev det så fort underlaget tillät och det blev sisådära, klart extra jobbigt p g a "släpp" på vart och varannat steg, blev t o m skitjobbigt. På sista serien kom jag iaf till hyfsat mycket snöfria cykelbanor och kunde därmed få upp farten, då kändes det riktigt bra även om jag vid det laget var rätt trött i benen...


Ang. huset så skulle vi ha visning idag, kom det många? Nej, inte en ända som bokat upp sig...???!?! Jag blir så trött på´t, luttrad och nästan trött på att bli ledsen över ointresset för vårt hus! Ska inte älta det mera... 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se