swyzak

Direktlänk till inlägg 30 november 2007

Strukturtapet!

Av Johan - 30 november 2007 19:22

It´s so retardet, med risk för att trampa nå´n på tårna. Men att riva en strukturtapet är jämförbart med.... hmmmm! Kan inte ens komma på nå´t lika hopplöst, stora sjok blandas med hopplöst små 1 x 1 cm bitar som lossnar. I min vision innan dagens tillträde till huset hade jag vid detta laget redan hunnit rolla talet en gång. Yeah right, nu har vi rivit 25% av alla förbannad strukturtapet.... vansinne, japps! Imorrn river vi vidare...

Dock inte lika vansinnigt som hela stååryn kring försäljningen av vårt nuvarande boende som nu börjar närma sig klart, några kronor eller två från vad vi tänkte... Men nu börjar vi alla ledsna på att ha det här oket ligga över oss och vi har ett bud, vi tar det och är nöjda iaf...

Imorrn blir det 8,5 fina och kontrollerade kilometrar innan det vaknas, ja just det... rivning av strukturtapet.... Aja, det kommer bli grymt i nya huset sen iaf...!

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

30 november 2007 23:47

Merde! Jag lider med dig. Då vi flyttade in i vårt nuvarande boande så utrotade vi en hel del strukturtapet. Jag vet inte varför men jag fick äran att sandpappara bort all struktur för hand och sedan målade vi över dem. Det tog sin tid vill jag lova. Och armarna har nog inte återhämtat sig än.

Men tänk vad fint det blir när ni e klara!

http://patrik.familyengstrom.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se