swyzak

Direktlänk till inlägg 25 november 2007

No Mars-bar for the running man....

Av Johan - 25 november 2007 14:30

26 km, c:a 2 tim (24,5 km @ 1.49:11) - Runt hela sta´n typ Bra ben och inte direkt sliten.


Efter en förmiddag med ett kort pass allmänstyrka och röjning inför visningen under vilken jag tänkte hålla mig hemifrån genom att springa stack jag så ut. Slaskunderlag gjorde mig genomblöt om fötterna redan efter 100 m, bara att digga läget. Mofflade ned en tjuga i ena fickan för att stanna för en Mars vid närlivset hemmavid på vägen hem. Ända sedan jag började med längre pass har alltid filosofin varit att få i kroppen nå´t efteråt, nå´t med snabb energi vad det än måvara, bättre nå´t än inget. Idag var fokus en Mars... Möjligen en liten trigger under passet? Benen var bra idag också inte direkt slitna från gårdagens pass. Försöker köra lugnt, lyckas väl hyfsat, hamnar oftast efter första halvtimman på exakt samma ställe hur jag än bär mig åt tempomässigt. Blir lite lätt stum i benen när jag viker av upp längs med Mälaren förbi värmekraftverket. Kollar på klockan försöker ignorera det faktum att det luktar en blandning av rå falukorv och nå´t annat äckligt just här... Borde inte mäklaren ringa och säga att visningen är över nu? Det gör han inte, jag hinner komma till närlivset för Mars-shopping, grov besvikelse när det är stängt. Aja, snart hemma iaf, men törs inte springa hem innan mäklaren ringt. Stannar på cykelvägen utanför, stretchar, ännu inget samtal... Joggar ett varv runt kvarteret plus lite till, ännu inget samtal, otroligt! Smyger försiktigt fram och ser att det är låst hemma, visningen över. In och hittar en bit mörk choklad, tväräckligt, men det gör jobbet just då!

Oh yes, American Gangster var helt grym....!

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

26 november 2007 13:50

Hur går det med huset? Sålt?

När vi kör lite långpass i Sala nästa sommar så bjussar jag på Mars!

http://patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

26 november 2007 14:12

Nja, Mäklaren skulle kontakta dom två som verkade intresserade idag. så jag är försiktigt optimistisk.... Så det är inte sålt ännu! =(

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se