swyzak

Direktlänk till inlägg 24 november 2007

Alone

Av Johan - 24 november 2007 15:25

6 km, 25:58 - Morgonjoggsrundan Studsiga och bra ben, flög nästan sträckan ned till Ö. Mälarstrand. + 4 x koo.


15 km, 1.04:58 - Hem - Björnö 5:an - Hem Ruggigt bra ben, fick hålla tillbaka mkt i början, progressiv utv. av passet.


Att tidpunkten kan göra sådan skillnad trodde jag inte, speciellt inte som jag kört mycket pass väldigt tidiga mornar, t o m kval. pass. Men dagens första pass var ett levande bevis på att det är skillnad. I samma upplevda ansträngningsnivå som på mornarna gick det alltså nästa nog 2' snabbare. Och då tävlade jag inte mot mig själv kollade bara på klockan vid start och hemkomst.

Dagens andra pass styrde jag stegen mot Björnöns spårområde, ben som sagt ruggigt bra, först funderade jag på ett FL betonat-pass men valet står till en progressiv avslutning istället. Från halva 5:an och hemåt trycker jag i lite mera och får upp farten som succesivt ökas hela vägen, utan att för den skull behöva jobba hårt för det. Att man sedan får en Sleepy Hollow vy vid Hamre ridskola och se hjortarna på Björnön i vinterskrud och månsken gör knappast saken sämre. Men pricken över i:t kan nog vara pizzan efteråt....!


Annars är man helt alena då övriga familjen dragit till Sandviken, har passat på att städa huset grundligt inför morgondagens visning det tog sin lilla stund kan jag lova!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se