swyzak

Alla inlägg under oktober 2007

Av Johan - 9 oktober 2007 12:23

Eller vad man ska kalla dagens pass, var bara efter en förmiddag med trist besked ang. kvällens visning (noll intressenter) väldigt skönt att dra på sig löparutstyrseln och tänka på något annat en stund. Planen är lugnt tempo två varv runt Svartåslingan, känns hyfsat bra utan att säga klockrent, spränger in 6 x koo under varv nummer två, dessa känns däremot kanonbra! Vilket väl höjjer passet en del... Nu är det ju iaf imorgon det ska kännas bra så... blir en sevanlig placebojogg imorgon bitti sedan stundar 25 varv på Sthlms Stadion på kvällen, sist det var ALJ gick det ju inte så bra, får väl se hur det går imorrn!

Nu kan man återgå till att fundera över när, var och hur vi kommer få huset sålt! 

ANNONS
Av Johan - 8 oktober 2007 10:03

Efter en morgondistanslufs om 14 km på lördags morgonen stuvade vi in hela ekipaget mot Sandviken. En dag med god mat och tårta följde, det föreligger aldrig någon risk att åka hungrig från svärföräldrarna...

På söndagen var planen 6 x 1200 m, på Norra IP, jag hade ingen aning om hur den såg ut om det var kolstybb eller i bästa fall gammal sliten tartanbana. Hela anläggningen gav kraftiga 40-talsvibbar och jag bara förväntade mig att se Gunder Hägg swischa förbi inför fullsatta läktare. Nu var det ekande tomt på dom charmiga träläktarna, banorna var grusbelagda och mina planer att springa i shorts slogs i spillror då det var kallt och en bitande vind piskade in på bortre långsidan. Enligt utsago var varven 365 långa så den exakta distansen 1200 m skulle bli svår att uppnå, men godtyckligen tror jag jag lyckades mäta upp typ 1260 m... Sedan var det bara att köra igång det hela, kändes som jag startade i en vansinnig fart efter första intervallen och efter en snabb kik på tiden efter nr. 2  trodde jag att jag tappat hela 10 sek. på den (nu efterhand vet jag att så inte var fallet). Oavsett vad blev det en slitsam förmiddag på Norra IP, kul, jobbigt osv....

6 x ca 1260 m med 2' ståvila:
4:10.9/1:58.1
4:11.6/1:59.8
4:08.4/2:01.2
4:10.0/1:58.6
4:10.1/1:59.8
4:10.9/-

Sedan var det bara att åka till svärföräldrarna och fylla på energidepåerna och styra bilen hem till V-ås igen. Kvällen tillbringades med att röja upp inför tisdagens visning, det tog sin lilla tid vill jag lova... 

ANNONS
Av Johan - 5 oktober 2007 09:43

Står på agendan, hälsa på svärföräldrar och en sväng upp till Söderhamn blir det också, blir najs det! Idag står det vila på agendan, imorrn bitti distanslufseri innan avfärd mot Norrland... Planerat 6 x 1 200 m på söndag, planen är att bedriva passet på Norra IP som nu är (365 m/varv) om underlaget är kolstybb eller tartan är oklart... Oavsett vad så lär passet bli där ändå, ska bli skoj! Lite kort om helgens träningsbegivenheter och andra begivenheter...!

Av Johan - 4 oktober 2007 13:26

...och jobb till 22.00, var dagens hållpunkter. Morgonjoggen den sedvanliga längs Öster Mälarstrand på lite morgonstela ben, men fortfarande med en mkt god känsla, 6 km på 29 minuter, back for breakfast!

På lunchen blev det asfaltstusingar längs rakan i hamnen, nyuppmätt och allt, 1 059 m enl. datorn, modifieringar av start och mål på plats fick den nog ganska nära exakt 1 000 m... Planen var att starta första intervallen i tempo kring 3:18-3:19, yeah right att det gick... Benen fortsatt ruggigt bra och det blev 3:15 på första, sedan flöt det bara på... LL-vaderna gjorde en comeback i vilorna mellan 6-8! Sedan var det en löpare som vila tävla på näst sista intervallen också, träning är alltid tävling eller hur är det, eller inte? Hela serien tillskrivs dessa tider:

8 x 1000 m med 1' ståvila:
3:15.0/58.6
3:13.8/58.9
3:12.8/58.0
3:10.3/58.1
3:10.3/60.0
3:09.8/59.0
3:06.3/59.2
3:06.3/-

Sedan nedjogg till jobbet igen, en bar och massa annat så är det bara att harva på till 22.00, imorrn bara lätt morronlufs på schemat...! 

Av Johan - 3 oktober 2007 09:11

...är jag glad att jag inte skulle ut på nå´t morgonpass iaf (det lämnar jag till morgondagen och fredagen). Vaknade kl. 01.30 av att Melker ligger och har svårt att komma till ro, efter att ha lyssnat, lagt kudden över huvudet och allehanda andra tricks för att kunna sova trots hans läten så beslutar jag mig för att han får sova i vår säng... Plockar upp honom, hans apa (Apis a k a Hunden Ceasar), hans panda och hans Pippi-kudde och vinglar in till oss, det är nästan så att man är i behov av en kundvagn snart för att flytta alla nattatteraljer. Men då somnar han iallafall och till min förvånings somnar även jag! Omöjligt trött när klockan ringer på morgonen ändå, får man sova bättre i natt månne?

Idag blir det lite längre lunchdistans, tänkte harva iväg till rocklunda, väl där blir det 10:an lr 15 km spåret, det får benen styra och vilken tid klockan visar vid vägskälet ut till 15 km... Skulle vara skönt att komma ut på 15 spåret då det erbjuder en storskogskänsla och en stillhet som  jag uppskattar! Tur att det blir nära dit när vi flyttar!

Av Johan - 2 oktober 2007 12:25

Beger mig ut på ett distanspass på lunchen idag, benen känns oförskämt bra, stumheten i vaderna är borta och egentligen skulle man väl mest villa dra på och springa fort. Men det verkar helt onödigt med tanke på lördagens eskapader! Men löpmässigt tror jag detta passet gav den bästa känslan på ruggigt länge... Sjukt insprirerad att springa! Kan det vara uppladdningen med tårtkalas i dagarna två som bidrar till det hela. Klockar in 10,5 km på dryga 46 minuter, bara att stämpla in och käka lite pastasallad...

Gårdagen bjöd för övrigt en lätt, lätt jogg som fick till resultat att sega och stumma ben innan passet blev till mycket bättre efteråt, skulle egentligen ha cyklat en sväng på gymet, men det passade så illa... 

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se