swyzak

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2007

Case closed....

Av Johan - 14 oktober 2007 15:59

Jepp, case: säsongen 2007 arkiveras och placeras i en liten låda i och med dagens Hässelbylopp, själva summeringen och tankar kring säsongen får bli i ett senare inlägg... Lär ha tid över när man nu ska löpvila i 14 dagar, välbehövligt ska tilläggas... Nu till Hässelby!

Klarade oss tack och lov från ännu ett skyfallslopp, känns som att den dosen är fylld för året. I år har man flyttat starten, tack för den så man slipper kurvan och avsmalningen, det var ett bra drag... Som vanligt rusas det i starten, men håller huvudet kallt utan att vara för kall i vetskap att man kan klippa några skalper vad det lider. Första kilometern upplevs i ett tempo som runt 3:10-3:15 i kroppen och klockan visar 3:20 istället, då vet jag att det inte kommer flyta helt lättvindligt idag. Löper i en liten klunga upp till strax innan 4 km när jag går förbi och min vana trogen skaffar mig ett vakum att löpa i.... Redan vid 5-6 km känns det mer jobbigt än det skulle behöva göra men jag försöker mobilisera ihop löpningen ändå. Plockar meter efter meter på Enhörnas Waldemar P och strax innan 9 km skylten går jag förbi. Inte helt övertygad om att det ska hålla hela vägen in kör jag för allt vad tyglarna håller... Rundar idrottsplatsen och in på banan trycker jag ur allt jag har kvar i hopp om att inte bli omsprungen! Lyckas med bedriften att hålla 10:3 platsen och tiden blir 33:33...

Skillnaden idag och på ALJ mot loppen på både Löparnas kväll och Midnattsloppet är att dom "flöt bara" dessa två senaste har jag fått jobba, jobba och jobba lite mera för... aja, jag är nöjd hur som helst! Och om det är snabb bana på HL? Nja.... inte så snabb som folk vill få det till...!


Foto: Thomas Windestam

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

14 oktober 2007 18:00

Placering 10:3? Dude, det var nog den mest skumma placeringen jag sett. Kan det tolkas som 10a fast 3a om benen varit fullt återhämtade sedan ALJ?

Mvh
/Patrik (som fattar att du slant på tangenten och dunkade in en 3a istället för ett e)

http://patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

15 oktober 2007 08:16

Du har fattat det hela korrekt, måste ge min korrekturläsare därhemma sparken tror jag, alt. löneförhöjning...?

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se