swyzak

Direktlänk till inlägg 15 september 2007

LL-preppande långpass

Av Johan - 15 september 2007 20:06

Stod i valet och kvalet om jag skulle köra långpasset idag lördag eller imorgon söndag, till sist faller valet på idag (lördag) dels för att väderförutsättningarna såg bättre ut, plus att jag får två dagar med ÅH-löpning till Löparnas kväll på tisdag. Så efter 10 x koo-lopp med liten kundvagn på ICA Maxi så beger jag mig ut till Björnöns fagra natur. Psykologiskt lite halvjobbigt att jag tagit beslutet att springa 6 x 5:an allt för att få maximalt med backar under passet då 5:an innehåller 3 st TSM-mässiga motlut... Målet är en medioker takt och att inte låta tempot vara det som gör passet jobbigt jobbigt utan passets längd och kupering. Benen känns avsevärt mycket bättre idag än dagarna innan, vilket givetvis är tacksamt när 30 km terräng ska avklaras sådära! Allt flyter väl sånär som på ett fåtal hundägare och promenerare som gör anspårk på hela spårets bredd utan någon som helst koll bakåt vilket alltsom oftast gör att passagen får bli utanför spåret...! Ut på sista varvet med mycket kräm kvar i benen och ökar lite grand i fart och efter sista tuffa motlutet lägger jag i ännu en växel, känns som det finns mer fart i benen, men helt onödigt att slösa krut idag, passet har fyllt sitt syfte!

Bara att lassa in mängder med mat och dylikt då kroppen inte verkar ha något som kan liknas vid en botten nu så här efteråt... Imorgon stundar 14 lätta ÅH-kilometrar är tanken... Nu: cola och annat gott!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se