swyzak

Direktlänk till inlägg 2 september 2007

StEl så här efteråt...!

Av Johan - 2 september 2007 19:53

Morgonens placebojogg med stegringar kunde varken säga mig bu eller bä om min form överhuvudtaget...

Därför tordes jag heller inte uttalat säga att målet var 1.13 på loppet, utan lite grand tänkte jag att jag kör i vind och ser hur kroppen svarar upp helt enkelt.... Vid 16.30 gick så startskottet och vi rullade iväg, kändes till en början rätt hopplöst i kroppen och jag trodde på en tung resa, missade som vanligt 1-kilometersskylten och börjar betvivla att det ens finns någon sådan på det här loppet... Upp mot 3 km börjar kroppen vara med på noterna att springa och kilometertiderna visar siffror jag vill se, dvs under 3:30.... Precis vid 4 km händer det bissara ett ägg landar dryga decimetern från mig, några med för mycket tid och för mycket tristess i en lägenhet finner det kul att bomba oss löpare med ägg...! Nåväl det stör inte för mycket, eller inte alls egentligen och det rullar på enligt plan och milen passeras strax över 34'. Och jag ligger och kör med en kille från Edsbyn vill jag minnas och vi har dryga 300 meter fram till en klunga med 4-5 löpare... Någonstans runt 12 km släpper killen från Edsbyn och ut i motvinden på Söder Mälarstrand är jag i ett vakum, känns som jag är expert på att hamna i dom situationerna... Känns mentalt rätt tungt att ligga själv på den här rakan och det återspeglar sig snabbt på kilometertiden, får fokusera och trycka i och närmar mig sakta men säkert den framförvarande gruppen... Vid 16 km har jag kontakt och tänker även denna gång att det är lika bra att ösa på och inte lägga mig i deras fart, förbi och jag får med mig en kille som jag sedermera får tacka för att jag inte springer fel vid Slussen... Visst nu är det tungt i benen, men en kilometer på 3:29 så här sent i loppet säger mig att det kan bli bra det här...! Kroknar ganska duktigt sista kilometern in, men vet att jag iaf ska gå in på 1.13 nå´nting, kommer in på målrakan ser klockan slå över från 1.11 till 1.12 och pressar ur det sista som finns, skär mållinjen på 1.12:17 Sjukt nöjd!!! 13:e plats blidde det oxå på köpet!

Loppet kändes kanon hela vägen och jag visste att om det skulle kännas hyfsat bra vid 15 km så skulle det funka på ren jävelskap och som det var nu så kändes det nästintill hela vägen in som om det funkade att trycka på lite till och öka farten om så krävdes....

Idag har det mest varit lugnt och promenerats runt...!

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

3 september 2007 09:16

Told ya! Det skulle ju bli flipp!
Grymt bra jobbat!

http://patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

3 september 2007 14:45

Thnx...! Det stämde rakt igenom hela loppet, fast det var ju ruggigt ovisst innan eftersom man varit lite halvdassig ons-lör...! Trodde väl ärligt inte att jag hade det där loppet i kroppen...! Perfekt!

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ellinor

3 september 2007 15:42

Jag skriver snyggt jobbat här med!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se