swyzak

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2007

Neue skor...

Av Johan - 26 augusti 2007 13:08

...Jepps igår kväll fick jag då till sist se en bandad version av maran, förmodligen skiljer den sig inget från den direktsända versionen. Tack till alla som inte yppade för mig hur det gick, själv hade jag satt mitt hopp och hade jag satt pengar hade jag även satsat dom på sydafrikas Hendrick Ramaala men han försvann ju tyvärr tidigt ur racet... Aja sämre lördag kväll än med god mat och ett marathonlopp på tv´n kunde man ha...


Idag blev det generalstädning av huset innan jag tog cykeln till Intersport i hopp om att kanske, kanske hade dom några skor till ett humant pris att gnugga distans i... Mina Type A börjar som alla mina skor efter 4 månaders gnuggande släppa igenom strumpan i tåpartiet samt spricka på ovansidan... Vore jag ekonomiskt oberoende skulle jag utan tvekan köra på Type A rakt av då dom enligt mig är fruktat sköna... Men nu är situationen en annan, kommer dock ut från affären med ett par skor jag sneglat lite på tidigare Avia Avi-Lyte, till en väldigt human prislapp till och med... Första anblicken gör gällande att skon inte känns riktigt lika smäcker som A-typen, men är minst lika lätt på foten... Dvs, första anblicken berättar kanske inte hela sanningen eller?


På med skorna och ut på en återhämtande runda efter gårdagens sattyg, kanonfint väder öppnar för att ta den Mälarnära vägen ut till Björnön. Sätter en fart som är behagligt skön och visst är benen lite sargade men inte värre än att det efter några kilometer känns riktigt bra, och skorna är en positiv löpupplevelse, riktigt sköna... Kör ett varv på 2,5:an på Björnön innan jag svänger ut igen längs Mälaren och tillbaka hemåt... Kör 5 st koo-lopp också, ganska lätta sådana, känns även det rätt bra... Hemma igen efter 12,5 avverkade kilometrar på 54:20...


Stundar lätt pass imorgon också innan lite kvalité på tisdag, sedan bara lätt och fint till StEl på lördag.... Nu friidrott på tv´n!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Frida

26 augusti 2007 18:54

Du kan gott köra vidare med Type A, räkna ut hur många mil de har gått och sen reklamerar du dem på RS. Då får Saucony stå för minst halva priset! Skor ska inte spricka för fort... =)

 
swyzak

swyzak

26 augusti 2007 19:25

Nu vare iofs Löplabbet som försåg mig med Type A sist... Men jag håller med om att dom kanske inte borde spricka så fort... Ska forska i det, nu har jag iaf ett par nya skor ändå... =) Men skor kan man aldrig få för många av...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se