swyzak

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2007

Varv på varv runt Lillåudden...

Av Johan - 13 augusti 2007 12:33

Eller nu låter det värre än vad det var, faktum är att det inte ens var farligt. Det var jogg i obefintlig ansträngningsnivå i lite drygt 26 minuter med lite löpskolning och 5 st rappa koo-lopp på vägen tillbaka till jobbet!

Kvar idag är drygt 2,5 timmas jobb sedan hämta lillkillen på dagis, jag gissar att han vill: "Ut baksida" när han kommer hem... Sen blir det husvisning! 

 
ANNONS
 
College Assignment Help

College Assignment Help

Lördag 28 okt 12:23

I just want to say that in the advantage of jogging is that it will help you to reduce your risk of evolving a disease. This type of activity will provide you a healthier quality of life along with physical fitness.

http://www.assignmenthelponweb.co.uk

 
Ingen bild

ankit121

Lördag 25 nov 09:20

I have a mind blowing idea for you related to the http://commandpromptwindows10.com where you can connect easily with the help of the command prompt online support. thanks a lot

 
Do my Coursework UK

Do my Coursework UK

Torsdag 7 dec 06:29

We are very much educated about the essential reasons that reason enormous scholarly worry to understudies, particularly in coursework composing.

http://www.courseworkhelppros.co.uk

 
Buy Coursework Online

Buy Coursework Online

Torsdag 7 dec 06:33

the author is captivated with buying timber furnishings on the web and his exploration about high-quality wood furniture has introduced about the arrangement of this article.

http://www.courseworkgeek.co.uk/buy-coursework

 
Pay Someone To Do My Homework

Pay Someone To Do My Homework

Fredag 8 dec 07:25

We are particularly instructed about the basic reasons that reason tremendous academic worry to understudies, particularly in coursework creating.

http://www.homeworkclock.com

 
Ingen bild

Amily jack

Fredag 8 dec 15:02

I have check your site and it is extremely all around outlined. I am essayist and I adore composing, perusing novals, hanging out with family and going to new places having diverse culture. I have additionally post writes about http://www.assignmentglory.co.uk/assignment-writing-service-uk.aspx

 
Cheap Essay Help

Cheap Essay Help

Måndag 11 dec 09:10

This is a to an amazing degree enlightening article. I other than believe you put up to identify and you are truly properly outline your standpoint. I am strikingly flooding to peer this submit. A willpower of gratefulness is with an unequivocal obsession for pleasant us.

http://https://www.6dollaressay.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se