swyzak

Direktlänk till inlägg 1 juli 2007

Trosa stadslopp and beyond

Av Johan - 1 juli 2007 08:33

TSL (trosa stadslopp) i fredags kväll gav en 18:e plats efter en skoavtrampande inledning, trots det faktum att jag redan innan varnades att det kunde vara trångt i starten. Valet var att springa med Mayflysen som flipp-flopp sko i 8,9 km eller att försöka ta betäckning och hoppas att inte bli nedmejjad av horden av löpare, valet blev det senare alternativet. Väl på med skon igen sa mig huvudet att jag inte skulle rusa för att ta igen förlorad tid och försöka komma ikapp... Yeah right! Fullt ös proklamerade benen och huvudet kunde inte annat än hålla med och med 3:16 på första kilometern så förstod jag att jag gjoprde precis tvärtemot hur jag hade tänkt mig det hela. Fortsatte plocka folk under hela loppet iaf, även om jag mellan kilometer 4-6 kände mig väldigt seg plus att skor inkasserade en sten som satte sig i sulan och dom fick funka som spikskor resten av biten, fanns inte en chans att jag skulle stanna och ta ur den, då hade jag lika gärna kunnat kliva av. Efter svackan vid 4-6 så började det kännas något bättre i benen igen och jag pinnade på bra och började ta in på en grupp med två löpare och i sista stigningen innan mål har jag plockat den ena killen när vi kommer till min Akilleshäl utförslöpningen, ganska snart nedför kommer han förbi mig igen varpå skylten med 500 m till mål uppenbarar sig. Det sluttar nu lätt utför på dom kullerstensbelagda gatorna och jag trycker i det sista som finns kvar och tänker f..n i mig inte låta honom plocka mig, tar mig förbi och håller det ända in i mål. Trycker av klockan och hoppas, hoppas att jag ändå hann in under 30'. Per egen tid visar klockan 30:02, instinktivt direkt efteråt lite bitter, men det förbytts ganska snart i en "nöjdhet" med loppet... Stor nöjdhet! Det var ett trevligt lopp i världens ände som faktiskt var bra mycket pitoreskare än hur jag själv målat upp bilden av världens ände...

Km-splits:

1. 3:17

2. 3:20

3. 3:22

4. 3:14

5. 3:26

6. 3:30

7 & 8. 6:59

8,9. 2:50
Nedjogg och som vanligt trevligt munhuggande med klubbkamraterna och dusch innan det var dags att köra hemåt, landade i sängen vid kvart över ett för att sedan dagen efter köra go-cart, bowla (hyfsat bra) och umgås en heldag med boysen på svensexa, kastade in handduken tidigt... rätt spak! Idag vankas långpass det första sedan maran, det skall bli riktigt skoj.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se